2777
2789

سلام مامانا من ۳۳ هفته و۲ روز بودم رفتم سونو ینی اولای ۳۴ هفته وزن بچم دو کیلوو۱۸۳بود رشدش گف خوبه ولی ممکنه اونجوری ادامه پیدا نکنه؟؟؟و کم بشه و رشدش خوب نباشه؟؟اخه من کلا زیاد پروتئین اینا نمیخورم...و اینکه الان ۳۹ هفته ام بازم سونویی هست؟؟

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

من ۳۳هفته ۲۵۰۰ الی ۲۸۰۰بودش ..۴۰هفته ۴کیلو شد خوراکمم اصلا خوب بود از بس ک بد ویار بودم 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من ۳۳هفته ۲۵۰۰ الی ۲۸۰۰بودش ..۴۰هفته ۴کیلو شد خوراکمم اصلا خوب بود از بس ک بد ویار بودم 

ماشاالله چقد خوب بوده عزیزم زایمانت طبیعی بود؟؟سخت نبود که؟؟

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش خوبه نگران نباش خدا کنه سالم باشه برا منم ۳۵ هفته ۲۳۰۰ بود دکتر گفت تپل نیس ولی نرماله .. دکتر نرفتی دیگه ؟؟ آره باید ی سونو بری شاید بچه چرخید و بریچ شد برا طبیعی به مشکل نخوری 

من ۳۶ رفتم ۲۸۰۰ بود، میدونم اینا دقیق نیست به نظرتون تا ۳۹ چقد میشه؟ شوهرم همش میگه کمه، درصورتی که از وزن موقع تولد خودمم بیشتره الان. خیلیم غذا میخورم

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
ماشاالله چقد خوب بوده عزیزم زایمانت طبیعی بود؟؟سخت نبود که؟؟

ن بخاطر وزنش سزارین کردن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من ۳۶ رفتم ۲۸۰۰ بود، میدونم اینا دقیق نیست به نظرتون تا ۳۹ چقد میشه؟ شوهرم همش میگه کمه، درصورتی که ...

بالای ۳۵۰۰میشه

وزنش خوبه نگران نباش خدا کنه سالم باشه برا منم ۳۵ هفته ۲۳۰۰ بود دکتر گفت تپل نیس ولی نرماله .. دکتر ...

نمیدونم ولی فک کنم سفالیکه فعلا چون حرکات کلا به سمت بالاس...اون موقع هم سفالیک بود

ن بخاطر وزنش سزارین کردن

به نظرت برا من الان چقده؟؟بالای ۳ هست؟؟

به نظرت برا من الان چقده؟؟بالای ۳ هست؟؟

اره بابا ..من از ۳۷ هفته شکمم بزرگ شد تا قبلش کوچیک بود