2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید اقدام بارداریم

232 بازدید | 18 پست

سلام خانمامیگم من فرداموعد پریودیمه ولی امروز وقتی دستمال به خودم گداشتم ترشحام یه کم صورتی واینکه ۴سال اقدامم این ماه دوباره شروع کردن به دکتر رفتن گفته پریودشدی روز سوم داروهات بخور اللن من چکارکنم هیجی ازم نمیاد کی میشه روز سومم اگه اصلانیاد چی پس یعنی میتونم باردارشده باشم علامت خون بارداری چیه

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

باید بزاری پریودیت شروع بشه بعد روز سوم رو مشخص کنی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت کامل روی پد اومد و روون بود میشه روز اول پریود به من اینجوری گفتن 

عه واقعا دکتر بهت گفت؟یعنی امروزو حساب نکنم

خون لانه گزینی یک هفته تا ده روز قبل از موعد پریود دیده میشه و از یکی دو قطره تا حدود یک نواربهداشتیه

پس الان که موعدته اگه خون ببینی ینی داری پریود میشی

در مورد مصرف دارو هم باید از زمانی حساب کنی که خون جاری میشه

مشکلت چیه که چهار ساله اقدامی باردار نشدی؟

باید بزاری پریودیت شروع بشه بعد روز سوم رو مشخص کنی 

مرسی عزیزم ازراهنماییت همش دوبه شک بودم

به نطرت خون لانه گزینی نیست چون من همیشا همون اول پری میاد

خون لانه گزینی یک هفته تا ده روز قبل از موعد پریود دیره میشه و از یکی دو قطره تا حدود یک نواربهداشتی ...

اوکی اخه شنیده بودم یه روز به پری لک لانه گزینی میاد من همیشه زودی میشم ولی ازعصرهیجی نیست

من‌تنبلی دارم ولی پریودام خیلی خوبه ددماه زودترازموعدمیشم قبلاهم ۳تا۷روز عقب میفتاد نمیدونم جرانمیشم

عه واقعا دکتر بهت گفت؟یعنی امروزو حساب نکنم

آره من یه بار زنگ زده بودم موسسه ای که میرفتم مشاور اونجا بهم اینو گفت ، دقیقن گفت هر وقت روون شد اومد روی پد 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
آره من یه بار زنگ زده بودم موسسه ای که میرفتم مشاور اونجا بهم اینو گفت ، دقیقن گفت هر وقت روون شد او ...

خیلی ممنون گلم خیالموراحت کردی

مرسی عزیزم ازراهنماییت همش دوبه شک بودم به نطرت خون لانه گزینی نیست چون من همیشا همون اول پری میاد

عزیزم 

شایدم لک لانع گزینی بوده 

من خودم یه روز قبل از اینکه موعد پریودیم برسه یکی ،تا دو قطره خون دیدم و کلی گریه کردم که دوباره پریود شدم و دیدم که دیگه نیومد و بی بی گذاشتم مثبت شد

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
عزیزم  شایدم لک لانع گزینی بوده  من خودم یه روز قبل از اینکه موعد پریودیم برسه یکی ،تا د ...

واقعاراست یمگی میشه قنشگ برام توضیح بدی چجوربود چقدرمیومد چ رنگی بود من فقط داخل واژنمه دستمال مزنم یه هاله رنگی اصلازنگش مشخص نیست مثل اخرای پاک شدن

واقعاراست یمگی میشه قنشگ برام توضیح بدی چجوربود چقدرمیومد چ رنگی بود من فقط داخل واژنمه دستمال مزنم ...

اره عزیزم دقیقا یه روز قبل موعدم

احساس کردم پریود شدم 

رفتم دستشویی مثله اولای پریودی که خون زیادی نیست ،یکی ،دو قطره خون تقریبا شفاف اومد و من فکر کردم پریود شدم ولی تا دوروز بعدش خون نیومد بی بی زدم مثبت شد 

توهم یه بی بی بزن خیالت راحت بشه

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
اوکی اخه شنیده بودم یه روز به پری لک لانه گزینی میاد من همیشه زودی میشم ولی ازعصرهیجی نیست من‌تنبلی ...

برای تنبلی ورزش کن و چند کیلو وزنتو کم کن معجزه میکنه

ضمنا پریود جلو بیفته نشونه خوبیه

من سه بار باردار شدم هر سه بار اون ماه که جلو انداختم ماه بعدش باردار شدم

ولی دوبار سقط داشتم

برای تنبلی ورزش کن و چند کیلو وزنتو کم کن معجزه میکنه ضمنا پریود جلو بیفته نشونه خوبیه من سه بار ب ...

خواهرم۲۶کیلوکم گرد اصلاخوب نشد بدترم شد ۶ماه یبارم پریودنمیشه

اره عزیزم دقیقا یه روز قبل موعدم احساس کردم پریود شدم  رفتم دستشویی مثله اولای پریودی که خون ...

اخه برامن خون قطره ای نیست ترشحم رنگیه