2777
2789

سلام بچه ها دوره مصرف متفورمین که خوردید چقدر بود من هم کم کاری تیروئید دارم هم تنبلی از 12 اردیبهشت دکتر گفت مصرف کن و سه ماهه دیگه که الان باشه باید آزمایش بدم قرص تیروئید دقیقا اندازه سه ماه بود اما متفورمین اندازه دوماه حالا سوالم اینه ایا تجویز دکتر همین اندازه بوده یا من باید میخریدم بخاطر اینکه میخام آزمایش برم مهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سه ماه تجویز کرده قطعا خودت باید میخریدی میخوردی

اخه من دیدم قرص تیروئید به اندازس گفتم شاید خودش اینجوری داده الان میگم یوقت نرم ازمایش بگه باید میخوردی 

نه دیگه باید میخوردی  منم دارو داشتم واس سه ماه روزی دوتا  کلا ۶۰ نوشته بود واسم

اره منم همینطور روزی دوتا میخوردم وقت نداشت بپرسم بعد حضوری نوبت میده من همینطوری از یه دکتر عمومی پرسیدم اخه اونم گیج بود 😑😑گفت نیازی نیست 

فقط متفورمین 

برا من سه ماه نوشته بود ی جعبه رو داد چنتا ورق داخلش بود واسه سه ماه کافیه قرصای دیگم هم برا سه ماهه ولی بعضیاشو تموم شد خودم خریدم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن