melinn0 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 252 عنوان مامانا لطفا جواب بدین 148 بازدید | 12 پست خانوما از زایمان طبیعی اپیدورال یا همون بدون درد خبر دارین یا انجام دادین؟راصی بودین؟و هزینش چقدره؟ 1400/05/16 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 سوال منم هست من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
20khodaya عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 3886 من بیمارستان دولتی بودم انجام دادم خوب بودهزینه ی نداشت هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
melinn0 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 252 من بیمارستان دولتی بودم انجام دادم خوب بودهزینه ی نداشت دردت چطوری بود؟
20khodaya عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 3886 دردت چطوری بود؟ من دونیم سانت بازشده بودم بعدش دیگه رفتم بیمارستان برام آمپول فشار زدن تاپنج سانت که شدم دیگه بی حسی گفتم برام بزنید هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 من دونیم سانت بازشده بودم بعدش دیگه رفتم بیمارستان برام آمپول فشار زدن تاپنج سانت که شدم دیگه بی حسی ... چقدر درد حس کردی؟ من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
20khodaya عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 3886 چقدر درد حس کردی؟ اگه منظورتون بعداززدن بی حسی هست هیچی دیگه تااثرش ازبین رفت دیگه فول شده بودم هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 اگه منظورتون بعداززدن بی حسی هست هیچی دیگه تااثرش ازبین رفت دیگه فول شده بودم چه خوب منم میخام طبیعی برم حتما انجام میدممرسی من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
melinn0 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 252 من دونیم سانت بازشده بودم بعدش دیگه رفتم بیمارستان برام آمپول فشار زدن تاپنج سانت که شدم دیگه بی حسی ... دیگ تا بچه بیاد دردو احساس نکردی؟
20khodaya عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 3886 چه خوب منم میخام طبیعی برم حتما انجام میدم مرسی خواهش میکنم فقط بایدبهشون بگی هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
20khodaya عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 3886 دیگ تا بچه بیاد دردو احساس نکردی؟ نه خیلی خوب بود هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
sa_ye عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 خواهش میکنم فقط بایدبهشون بگی اره حتما هماهنگ میکنم من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤