2777
2789
عنوان

کیا تو اقدامن بیاین ب هم روحیه بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 53 پست
توکلت ب خدا باشه خدارو قسم میدم ب همین روزای عزیزش ب خانم زینب ب ۶ ماهه کربلا الهی هممون ی معجزه ...

مرسی عزیزدلم،انشالله🙏🏼 همچنین برا شما و همه😍

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من بی بی چک و جواب آزمایشم مثبت شد😍 الهی همه کسایی که منتظرن، خدا بهشون یه نی نی سالم ...

جوووون بسلامتی مبارک عزیزم،من روز موعود بی بی زدم منفی بود پریودیمم نامنظمه الانم بشدت کمردرد دارم حالم یجوریه ولی دیگه بی بی نمیزنم

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

من هفت ماهه اقدامم نشده البته چون بچه دومه بی خیالم هنوزم نرفتم دکتر ببینم چمه البته چکاب اولیه هفت ماه قبل رفتم گفت مشکلی نیست الانم منتظرم ببینم چی میشه

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
جوووون بسلامتی مبارک عزیزم،من روز موعود بی بی زدم منفی بود پریودیمم نامنظمه الانم بشدت کمردرد دارم ح ...

ممنونم عزیزم راستش الان حس دوگانه دارم هم خوشحالم هم استرس دارم.

الهی به زودی بی بی چک مثبت ببینی😍

ممنونم عزیزم راستش الان حس دوگانه دارم هم خوشحالم هم استرس دارم. الهی به زودی بی بی چک مثبت ببینی😍

بسلامتی و دلخوش عزیزم،مرسی انشالله عزیزم

سلام دوستان

من پری هام منظم بود ولی تخمدان سمت راستم پلی کیستیک بود و هیچ فولیکولی آزاد نمیکرد وقتی سونو رفتم فهمیدم مشکل دارم 2ماه دارو خوردم ولی بدتر به هم ریختم تا این که یه دکتر همیوپاتی معرفی کردن رفتم پیش اون دارو داد و بعد از 4یا5 ماه دوباره رفتم سونو که گفتن کاملا سالمه و فولیکول هم داره البته شوهرم هم مشکل واریکوسل داشت که خدارو شکر اونم حل شد و آز داد اونم سالمه ولی با اینهمه 1 سال بود که اقدام میکردیم و نمیشد دکتر میگفت احتمالا التهاب یا انسداد لوله فالوپی داری که یه دارو داد و اثراتش رو پرسید و در عرض 1 ماه به این نتیجه رسید که التهاب دارم و دارو داد و گفت با کیت تخمک گذاری اقدام کنم من پری هام کاملا منظم و28-29 روز بوده الان یه روز از پری گذشته یعنی روز 33 سیکل هستم ولی منتظرم 4-5 روز بگذره بعد بیبی چک کنم ببینم نتیجه چی میشه و حتما میام و خبر میدم

هرکی شماره و آدرس دکتر رو خواست میدم

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین
سلام دوستان من پری هام منظم بود ولی  تخمدان سمت راستم پلی کیستیک بود و هیچ فولیکولی آزاد نمی ...

انشالله ک مثبت میشه گلم