2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم که شنیدم حرفایی رو که پشت تلفن به مامانش گفت؟😑😔

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 50 پست
از مادرشوهرایی که فقط به پسرشون زنگ میزنن متنفرم من جمله مادرشوور خودم😐😐

وای دقیقا

همشش میخواد بفهمه ما چیکار میکنیم و الان کجاییم و در چه حالیم

خدا نگذره از این مادر شوهرا 

بخدا من پسردار بشم هیچوقت با عروسم اینطوری رفتار نمیکنم

دختر مردم گناه داره انقد اذیتش نمیکنم تا از زندگی سیر بشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا همشش میخواد بفهمه ما چیکار میکنیم و الان کجاییم و در چه حالیم خدا نگذره از این مادر شوهر ...

دقیقا.

منم از این رو به اون رو شدم‌و همش مقصر مادرشوهرمه.

تو اوج جوونی و نشاط اولای زندگی هی زنگ به شوهرم چرا نمیاین خونه ما چرا رفتی خونه پدرزنت چرا شب یلدا پیش ما نیمدی چرا سیزده به در نیمدی.

زندگیمون رو کرد میدون جنگ

من که ازش نمیگذرم.

فقط یه کینه مونده و جوونیم که تباه کرد

دقیقا. منم از این رو به اون رو شدم‌و همش مقصر مادرشوهرمه. تو اوج جوونی و نشاط اولای زندگی هی زنگ ب ...

هعی مادرشوهر منم همینجوریه

هرجا بریم و هرکاری کنیم شوهرم باید به خانم اطلاع بده

گاهی وقتا حتی از شوهرمم متنفر میشم

کاش قبل ازدواج میشد فهمید این اخلاقارو اونوقت خیلیا از تصمیمی که میخان بگیرن منصرف میشدن

هعی مادرشوهر منم همینجوریه هرجا بریم و هرکاری کنیم شوهرم باید به خانم اطلاع بده گاهی وقتا حتی از ش ...

نمیشه فهمید.‌البته الان که برمیگردم به عقب میبینم یه سری رفتاراشون نشون دهنده همین‌اخلاقا بوده وای خب نفهمیدم.

رفتیم‌مشاوره.مشاور گفت شمادوتا یکی هستید نباید بذارید مادرت( به شوهرم میگفت) بگه تو ولش پسرم‌باماست این دختره پررو شده.

ولی هی مگه عوض میشن‌خیلی زمان میبره.

به شوهرت نرم نرم بگو نگه کجا میرید کجا میاید چی میخرید شاید اوایل سخت باشه ولی عادت میکنه. بپیچونه. بگه کارداریم

نمیشه فهمید.‌البته الان که برمیگردم به عقب میبینم یه سری رفتاراشون نشون دهنده همین‌اخلاقا بوده وای خ ...

اره خیلی زمان میبره عوض بشن و خیلی راه سختیه 

اینا از بچگی‌همین بودن

بعضی از مردا رو میبینم خداشاهده تعجب میکنم انقد که آقا و همه چی تمومن...

بعضیاشونم یه مشت بچه ننه و دهن لق و مزخرف که قسمت دخترای بد شانسی مثل ما شدن😑

الان که دیگه گفته کار از کار گذشته شاید مامانش خیلی گیر داده اینم مجبور شده آخر هم بخاطر غرورش گفته اون معذرت خواهی کرده بزار یه موقع که حال دوتاتون خوبه بگو هر دو عیب داریم دعوا میکنیم آشتی میکنیم ولی اگر هر دفعه به پدر و مادرمون بگیم کم کم من چشم خانواده تو میوفتم تو هم از چشم خانواده من میوفتی مشکل ما فقط به خودمون ربط داره ما بالاخره آشتی میکنیم ولی اونا یادشون میمونه به ضرر زندگیمون هست

اللهم عجل لولیک الفرج
بهش نگو ک شنیدی فقط چند روز دیگه همینجوری بحث بنداز راجب دهن لقی و اینا و بگو خیلی دوس داری شوهرت د ...

بنظرت راه درست همینه؟

خیلی غصه میخورم...دوس نداشتم مامانش بفمه قضیه رو 

امان از دست آدمِ بی عقل امان😔

الان که دیگه گفته کار از کار گذشته شاید مامانش خیلی گیر داده اینم مجبور شده آخر هم بخاطر غرورش گفته ...

مرسی ازت عزیزدلم

اره دقیقا بخاطر همین چیزاس که بهش گفته بودم دعوامونو برای کسی تعریف نکن چون اونا هیچوقت یادشون نمیره...