2777
2789

خانومای گل هر سوال ورزشی دارید درخدمتم فقط در مقابلش برام دعا کنید زود باردار بشم و یک صلوات برام بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش برای لاغرشدن بازو وجود داره ؟

یا هر چی هست برای سفت شدنشه؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

خانوم گلی مهربونم.من پودرچاقی میخورم بنظرت برنامه بزرگ‌کرون ب اسن بگیرم از نت میتونم رو با سنم کارکنم یااین برنامه ها فقط تبلیغه؟ایا ورزش مخصوص عضله پاوباست رو لاغری صورت تاثیرمیذاره؟منظورم اینه ک روبا سنو رون کارکنم یوقت صورتم لاغرنمیشع؟❤🥺🙏🙏🙏🙏🙏ازراهنمایی ووقت گذاشتنتون خیلی متشکرم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
عزیزم برای از بین بردن سلولیت باسن راهی هست تو ورزش؟

ددلیفت‌ رومانی

لیفت‌ها حرکتی هست که به طور همزمان روی عضله پشت پا، باسن و کمر کار می‌کنند. برای این حرکت هالتری را بردارید، بایستید طوریکه پاها به انداره عرض شانه از هم باز باشند. پشتتان را صاف نگه داشته و زانوها را کمی خم کنید. به آرام به سمت جلو خم شوید و باسن‌تان را عقب ببرید. تا جایی پایین روید که فشار و انقباض را روی عضلات پشت پا احساس کنید، سپس به عقب برگشته و حرکت را تکرار کنید. برای انجام این حرکت نیازی به استفاده از وزنه خیلی سنگین نیست. این تمرین را ۱۲-۱۰ مرتبه تکرار کنید این ورزش بهترین حرکت برای ازبین. بردن سلولیت پاوباسنه البته تو اینترنت سرچ کنید حرکات دیگه ای هم هست ک نمیشه توضیح داد 

منی که یک ماهی هست فکمو جراحی کردم...کی باید ورزشو شروع کنم که به فکم اسیبی نرسه؟؟

هروقت احساس توانایی کردی میتونی ورزش سبک بکنی البته دندوناتو بهم فشار نده میتونی از ایروبیک سبک،شنا و ورزش شروع کنی