2777
2789

هردوتا دومادشون مزاحمم شدن 

من رابطم با شوهرم افتضاحه یه مدت خواستیم طلاق بگیریم همه فهمیدن از وقتی برگشتم این مشکل به وجود اومد قبلا اصلا اینطور نبودن

از ترس اینکه خودم متهم نشم اصلا به کسی نگفتم 

از طرفی مجبورم باهاشون رفت و امد کنم

شما همچین مشکلی پیش بیاد به شوهرتون میگید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار چش غره برو دوتا تهدید اساسی کن اما بهیچوجه پیام غیر از یه تهدید کوتاه( اگه البته با پ مزاحمت میشن نده)دوست شوهرمنم مزاحمم میشد اگه ب شوهرم میگفتم داستان میشد اساسی شستمش دیگه رابطش کلن قط کرده شوهرمم انگار از خداش بود

چشمان تو آفریقاست.. 
اره باید بگی  دو روز دیگه خواهرشوهرت میاد میگه شوهر من یوزارسیفه  این دختره از راه به در ...

اخه بگمم ممکنه بگن تو رفتاری کردی اون به خودش این اجازه رو داده

چون شنیدم به بقیه اینطور گفتن

ما چندوقت پیش رفتیم خونه خواهر شوهرم‌خونش یه خابه و خیلی کوچیکه.حموم هم توی اتاقشونه حموم هم کوچیک دراتاق هم قفلش خراب بود.من به همشون گفتم میخام برم حموم چون اونا تهرانن و ما از خوزستان رفتیم اونجا.ایقد اصرار کردن تا رفتیم.بعد لباسمو دراوردم  س و ت ی ن تنم بود شلوار ولی هنو پامم بود.گوشیم زنگ خورد صدا کردم به شوهرم گقتم جواب بده یهو در باز شد شوهر خواهرشوهرم گفت بیا گوشیت .منم پریدم تو حموم اون دقت بیرون یهو دوبادع ادمد پشت درحموم و گقت گوشیت رو گذاشتم رو تخت.منم بعد حموم با پیام به شوهرم گفتم ولی بعدش میرفتسم بیرون. و خونه نمیموندیم دو روزشم رقتم خونه عمم بعدم اومدیم.دیروز به شوهرم گقتم دیگه پامو اونجا نمیزارم خیلی سگ و خره شوهرش و بی عقله.

من اصلا به رو خودم نیاوردم یعنی جوری وانمود کردم که انگار من برداشت بدی نکردم ولی بعدش خودش زنگ زد ...

اگه به شوهرت بگی خیلی روابط خراب میشه. اگه بازم تکرار کرد تهدیدش کن که به شوهرت میگی...

اخه بگمم ممکنه بگن تو رفتاری کردی اون به خودش این اجازه رو داده چون شنیدم به بقیه اینطور گفتن

در هر دو صورت میگن 

وقتی بهت پی ام دادن یا وقتی داشتن امار میدادن 

همونجا به شوهرت نشون بده 

خودت اصلا جوابشونو نده 

اصلا جوابشونو نده 

یبار چش غره برو دوتا تهدید اساسی کن اما بهیچوجه پیام غیر از یه تهدید کوتاه( اگه البته با پ مزاحمت می ...

من خونه تنها بودم با هماهنگی شوهرم اومد چیزی ببره منم بردم دم در بعد گفت برم از شیر حیات یه کم آب بخورم منم گفتم بزار از یخچال بیارم دیدم پشت سرم اومد بالا داشتم سکته میکردم