2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رو ولش تو یوتیوب  بزن کره ای ها خیلی چیزا گزاشتن 

مثلا یکی شستشو با سرکه ی سیب 

ولی حتما یه آزمایش برو ببین از کبد نیست یا .... 

هر روز سر که ی سیب به آب قاطی کن بخور 

گوشی کم‌ دستت باشه 

دسستو آلوده نزن به صورتت 

ویتامین سی استفاده کن

من از یک پیج خرید کردم خیلی جوش و لک داشتم الان جوشام  که ۲ ماه ول کردم برم نگشت😍میخوای پیجشو ...

عزیزم راس میگی من خیلی دکتر رفتم تا دارو قطع کردم دوباره برگشتن  پیجشو بگو مرسی

عزیزم راس میگی من خیلی دکتر رفتم تا دارو قطع کردم دوباره برگشتن  پیجشو بگو مرسی

من افتضاج بودم انقدر سختم بود پیش همسرم...ولی شکر خدا پوستم عالی شد مشاورش رایگانه خیلی خانوم خوش اخلاقیه کلی کمکت میکنه

_hedi_shop 

خط تیره هدی حط تیرع شاپ

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
ممنون دوست خوبم حتما اینکارو میکنم پوستم بعضی جاهاش تو رفتگی پیدا کرده

خواهش جانیم💋 

عزیزم واسه اونا برنج رو بدون روغن و نمک بپز تا ده دقیقه بعدش از صافی رد کن ابشو یکمیشو بزار یخ شه  یکمیشو بریز تو یه آب پاش بزن به صورتت بزار بمونه یه بیست دقیقه ای بعد بشور   یخ هارم روزی ۵ دقیقه صورتتو باهاش ماساژ بده  ولی یخ مستقیم که از  یخچال برداشتی نزار رو صورتت میسوزه بزار یه ۱۰ یا ۲۰ ثانیه ای بیرون باشه با محیط تو یه دما باشه 

صورتت مثل آینه میشه   💋💋💋😍