2777
2789
عنوان

بلاگری

107 بازدید | 13 پست

دوس دارم یه پیج بلاگری بزنم و روزمرگیامو بزارم توش

کیا پیج بلاگری دارن

درامد دارین ازش

چطوره

جدا از درامد چیکار کردین فالوراتون رفت بالا 

خلاصه که از تجربیاتتون بگید

اینایی که بلاگر شدن و نصف راه شکست خوردن(فالور نداشتن)هم بیاین بگین از تجربیاتتون استفاده کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول یکی یه شوهر  داشته باشی و جهاز صورتی و  چند تا توربان  انگار نصف راه بلاگریو رفتی آها هر چند وقت هم برو تو ماشین الکی دور بزن با آهنگ هم خونی کن   

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩
یکیو من میشناسم از زندگیش که فیلم میذاره منظورم خونش  معمولیه .نزدیک ۳۸ هزار فالوور م داره . ...

چه خوب

من یکی از فامیلامون بود بلاگر شد عکسای بی حجابی میزاشت کلی فامیلا ازش انتقاد میکردن خیلی درامد داشت ولی الان بار کرد رفت شیراز قشنگ برا دل خودش و خانوادش همشم حال میکنه حرفا بقیه هم به هیچ جاش نیست

چه خوب من یکی از فامیلامون بود بلاگر شد عکسای بی حجابی میزاشت کلی فامیلا ازش انتقاد میکردن خیلی درا ...

میگم تو نمیدونی جریان این بلاگرا که همشون پاشدن  رفتن مشهد چیه ؟؟ 

یکی اینجا می‌گفت واسه  تعهد به دولت و نیکدونم چی رفتن تو دقیق خبر نداری ؟ 

وَلـی یه چیـزایـی تا ابـَد باهـات میمـونِه!  مثـل بـَدترین حـِس تو  بهـَترین سِـن ⁦⁦⁦༎ຶ‿༎ຶ⁩
میگم تو نمیدونی جریان این بلاگرا که همشون پاشدن  رفتن مشهد چیه ؟؟  یکی اینجا می‌گفت واسه& ...

عههههه نه والا نمیدونم

برا روز بلاگری رفتن احتمالا

همشون جمع شدنه برن به دولت تعهد بدن

مغزشون معیوبه بخدا😶😂

عههههه نه والا نمیدونم برا روز بلاگری رفتن احتمالا همشون جمع شدنه برن به دولت تعهد بدن مغزشون معی ...

نه بابا چه ربطی به روز بلاگری داره  یکیشون گفته بود سفر کاریه انگار جدی جدی واسه طرح صیانت نت  رفتن تعهد دادن