2777
2789

دکتر شهلا حقیر

مطبش خیابون سناباد

ولی خب چون خصوصی حتما قیمتاش بالاست

ولی کارش حرف نداره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دکتر شهلا حقیر مطبش خیابون سناباد ولی خب چون خصوصی حتما قیمتاش بالاست ولی کارش حرف نداره

اخلاقشم خوبه ؟ من از دوندون پزشکا میترسم . دندونامم همه داره پوسیده میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقشم خوبه ؟ من از دوندون پزشکا میترسم . دندونامم همه داره پوسیده میشه 

عالی

من پسرمم که کوجیک بود میبردم پیشش

دیگه فکر کنین چقدر خوبه

خیلی آرامش داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

فقط شماره ش رو از ۱۱۸ بگیرین من شمارش و گم کردم

منم مثل شما ترس شدید از دندانپزشک داشتم

خدا خیر بده یک خانمی همین تو نی نی سایت دکتر آزاده مهرداد معرفی کرد رفتم خیلی عالی بود ولی گرون بود قبلش بهم گفت برای غلبه به ترست دیازپام ۵ بخور برام آهنگ میزاشت و باهام حرف میزد و کلا حواسمو پرت میکرد خیلی خوب بود من همه دندونامو درست کردم

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
دندون پر میکنن ؟؟؟

بله عصب کشی 

پرکردن دندون

ترمیم

روکش

جرم گیری

همه چی انجام میدن

اول برای معاینه برو ببین خوشت میاد بعد ادامه بده

قبلش پیش هر دندانپزشکی خواستی بری عکس از کل دندونات بگیر و با خودت ببر که وضعیت دندونات مشخص باشه که پوسیدگی نیاز به ترمیم داره یا عصب کشی هم میخواد 

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)