2777
2789
عنوان

خانما و باردارا

100 بازدید | 15 پست

من الان تو ۷هستم. وای هرچی میخورم واسه یکی دو ساعته.... مثلا شام میخورم. ۴صبح بلند میشم ۱ بار صبحانه میخورم دوباره ۸ یکبار دگه ازضعف میمیرم.... دوبازه ساعت ده باید یچیزی بخورم اعصابم خرد شده حس میکنم دارم گنده و گنده ترمشم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندی؟ چقدر اضافه کردی؟ من زیاد نمیخورم ولی هفته 21 ام 5 کیلو اضافه کردم حس میکنم خیلی زیاده و چ ...

چه جالب منم 20 هفته ام هنوز هیچی اضافه نکردم همش نگرانم دخملم ریزه میزه باشه من نی نی تپل مپلی دوس دارم   

چه جالب منم 20 هفته ام هنوز هیچی اضافه نکردم همش نگرانم دخملم ریزه میزه باشه من نی نی تپل مپلی دوس د ...

خوش بحالت. نه اصلا ربطی ب وزن نی نی نداره. 

برا منم دختره، ایشالا ی نی نی تپل مپل میاد بغلت