2789
عنوان

برای سیسمونی بچم میخوام از خواهر شوهرم کالسکه بگیرم اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 51 پست
من خودم دوس ندارم از خانوادم کمک بگیرم.هردومون شاغلیم و عاقل و بالغ چرا باید خانواده جور بچه دار شدن ...

خب پس خودتم عاقل و بالغی عزیزم ببین درسته از خواهر شوهر کالسکه بگیری یا نه

پدر و مادر اینده نگری می کنن.مثلا تا ۲۰ سال دیگه حتی یکبار اگر خواهر شوهرت به روت بیاره بد میشه.کریر که لازم نمیشه کالسکه هم بعد از ۶ ماه .تا اون موقع پول جمع کن اگر دیدی لازمه بخر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما هم عروس بزرگمون سیسمونی کامل داشت وقتی یه بچه تو خونوادمون میخواست دنیا بیاد وسایل بچه هاش رو میاورد میگفت استفاده کنین دیگه پول ندین بخرین  همه نوهامون تو همونا بزرگ شدن بعد از دوسال هم پس میگیره دوباره نایلون پیچ میکنه میزاره انبار برا بچه بعدی

عزیزم اونقدرها دست و بالم بسته نیست خودم شاغلم درامدمم خوبه ولی خب واقعا لازمه همه چی رو هی بخریم؟از ...

خب اشتباهت همینه دیگه فکر میکنی هرچی واجبه باید خرید.فردا پس فردا بچت ببینه مثلا یکی که مامانش خونه‌دار بود ولی بیشتر به فکر وسایلش بود چه حالی میشه؟اگه پولشو داری بخر به بهونه ی خارجی جنس ایرانیو دریغ نکن‌

زمان قدیم‌با الان خیلی فرق داره اگه میتونی باامکانات قدیم زندگی کن

پدر و مادر اینده نگری می کنن.مثلا تا ۲۰ سال دیگه حتی یکبار اگر خواهر شوهرت به روت بیاره بد میشه.کریر ...

کالسکه بعد از 6ماه استفاده میشه؟از اول لازم نیست؟مثلا ماه دوم سوم؟

به نظر من خیلیم کار خوب و درستیه چرا باید بار اضافی به محیط زیست وارد کنیم؟ 

ضمن اینکه اون کالسکه سالم و جنس خوبه و خواهرشوهرتم اهل منت گذاشتن نیست 

کالسکه را بشور خیلیم خوب میشه و استفاده کن 

ارزش تو و بچت به کالسکه نو یا دست دوم نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خب اشتباهت همینه دیگه فکر میکنی هرچی واجبه باید خرید.فردا پس فردا بچت ببینه مثلا یکی که مامانش خونه‌ ...

هرچی کامنتها رو راجع به کالسکه های ایرانی میخونم ناراضین

نه چه ایرادی داره اونم عمه ی بچه ست کی شیرین تر از برادرزاده ، اصلا بد نیست قدیما یه دونه روروئک قرمز تو فامیل بود کلی از بچه ها با اون بزرگ شدن هیچ اتفاقی هم نیفتاد ، اصلا نه خودت رو اذیت نه فکر کن به این موضوع بی اهمیت

به سلامتی و شادی به دنیا بیاد

عجب 
هرچی کامنتها رو راجع به کالسکه های ایرانی میخونم ناراضین

خود‌دانی 

اگه همین چیزارم برای بچت نخری با سال چکش مقایسش کنی هم خسیس میشی هم فکر میکنی درخواست یکسری امکانات از بچت میشه پرتوقعی و تشویقش میکنی از وسایل کهنه بقیه استفاده کنه

دوتاش مدت کوتاهی استفاده میشه اونم عمه بچه است و خودش گفته اشکالی نداره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خود‌دانی  اگه همین چیزارم برای بچت نخری با سال چکش مقایسش کنی هم خسیس میشی هم فکر میکنی درخواس ...

بنظرتون تهیه همه خواسته های بچه به بهترین وجه درسته؟حالا نوزاد بکنار که پدر و مادر راجع به تهیه وسایلش تصمیم میگیرن ولی اینکه میگید بعدها باید همه خواسته هاش رو تهیه کنم وگرنه میشه خسیسی موافق نیستم