عزیزم ان شالله که بلاش دوره 🥺❤اکسیژن خونش که خوبه سعی کنید بیاریدش خونه مدام با آب ولرم پاشویه اش بدید آب زیاد بهش بدید بخوره انقد که همش بره دستشویی تا تبش بیاد پایین و اینکه شیاف هم بزنید خوبه....تو بیمارستان فایده نداره باید خودتون بهش برسید فوقش میتونید هر روز یکی دو ساعت ببریدش بیمارستان بهش سرمو دارو تزریق کنن که سرحال شه یکم....نوشیدنی زیاد بهش بدین....چیزای شیرین که قند غیر طبیعی دارن بهش ندین....آب سیب و آب هویچ عالیه براش بگیرین آب بگیرین بهش بدین....داروی امام کاظم واقعا خوبه و خیلی جوابه هر ۸ ساعت نصف قاشق چای خوری بهش بدین غذای سرخ کردنی ندین بهش سعی کنید روزای اول غذای گریل شده یا آب پز بهش بدین...دم نوش آویشن و همینطور آب لیمو عسل خیلی خوبن بهش بدین بخوره.....میوه هم عالیه براش مخصوصا توت فرنگی که برای اکسیژن خونش عالیه
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
اره بخدا بیمارستان کاری نمیکنن ما نمیخواستیم نگه دارن منتها برای تست نگه داشتن خدا کنه بیاد ...
عزیزم ان شالله که زود مرخص میشه برمیگرده خونه و ان شالله هر جی هست بلا ازش دور باشه و زودتر سلامتیشو به دست بیاره🤲🏻😍😘
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘