2777
2789
عنوان

درس خوندن

120 بازدید | 19 پست

سلام خوبین

میگم من دوازدهم تجربیم چیز زیادی درس نخوندم که واسه کنکور اماده باشم  به طوری که ریاضی صفر باشه  و الان گیج شدم بین سه تا پایه نمسدونم دوازدهمپیش خوان کنم 

کتابای دهم رو بخونم.یازدهم بخونم.

اصلا گیییج گیجم خیلیم نگرانم  وقتی مخوام درس بخونم  نگا تو کتاب میکنم سرم گیج میره  دیونه شدممممممم 

میشه کمکم کنین 

😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا آخر تابستون فقط پایه

از مهر دوازدهم و تک پایه

با برنامه قلمچی بیا جلو

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
ینی الان دهم بخونم یا یازدهم  ؟؟ استرسسس دارم خیلی

اول دهم رو بخون

بعد برو سراغ یازدهم

استرس هم نداشته باش 😁♥️ همه‌چیز خوب پیش میره

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
اول دهم رو بخون بعد برو سراغ یازدهم استرس هم نداشته باش 😁♥️ همه‌چیز خوب پیش میره

تو یک ماه میشه خوند؟ بعضی صفحات کتاب رو ندیدم نا حال ایقد بی خیال بودمه 

تو چندمی رشتت چیه

تو یک ماه میشه خوند؟ بعضی صفحات کتاب رو ندیدم نا حال ایقد بی خیال بودمه  تو چندمی رشتت چیه

بستگی داره سطحت تا چه حدی باشه، فعلا سعی کن پایه دهم رو خوب ببندی، فوقش یازدهم رو هم تو طول سال می‌خونی و دهم رو هم تثبیت می‌کنی

همین الان برنامه‌ریزی کن تا بعدا سردرگم نشی

من پارسال کنکور دادم. دانشجوام😁

بستگی داره سطحت تا چه حدی باشه، فعلا سعی کن پایه دهم رو خوب ببندی، فوقش یازدهم رو هم تو طول سال می‌خ ...

باشه پس یازدهمو بیخیال بشم فعلا 

دهم میخونم.موفق باشی چ رشته ای میخونی 

؟

باشه پس یازدهمو بیخیال بشم فعلا  دهم میخونم.موفق باشی چ رشته ای میخونی  ؟

اولویت با دهمه

برای یازدهم بعدا هم وقت داری

ولی وااااقعا خوب بخون، اصلا فکر نکن بعدا وقت داری

قربونت مرسی 💕

دندون

دیر شروع کردی

میدونم واقعا شرایطش نداشتم  سه بار کرونا گرفتم پشت سر هم . یه اتفاق بد دیگه ام افتاد ن از شرایط جسمی و نه شرایط روحیم اصلا همین الان هم مناسب نیست 

واقعا خیلی ناراحتم

اولویت با دهمه برای یازدهم بعدا هم وقت داری ولی وااااقعا خوب بخون، اصلا فکر نکن بعدا وقت داری ...

پس دوازدهمپیش خوانی نکنم؟

سال اول قبول شدی تو نخبه ای ک 

من اصا دیگ وقت ندارم خودمم و این یک ماه 

پس دوازدهمپیش خوانی نکنم؟ سال اول قبول شدی تو نخبه ای ک  من اصا دیگ وقت ندارم خودمم و این یک ...

نه دوازدهم رو از مهر شروع کن. دیگه از اونجا کامل با برنامه قلمچی جلو برو.

من فقط شانس آوردم کنکور سخت بود 🤦🏻‍♀️ سطح تراز اومد پایین‌. وگرنه با اون وضعی که من درس خوندم هیچی قبول نمی‌شدم 😬

خوب مدیریتش کن، تا جایی هم که میشه از موبایل و اینجور چیزا فاصله بگیر. قبول میشی ♥️

نه دوازدهم رو از مهر شروع کن. دیگه از اونجا کامل با برنامه قلمچی جلو برو. من فقط شانس آوردم کنکور س ...

اگر دهم و دوازدهم را کامل بخونم و یازدهم رو نتونم کامل بخونم چی میشه؟

میشه بپرسم رتبت چند شد؟

من میخام فرهنگیان برم و دبیر شیمی یا زیست بشم به نظرت رتبم باید چند بشع