2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست
اگر دهم و دوازدهم را کامل بخونم و یازدهم رو نتونم کامل بخونم چی میشه؟ میشه بپرسم رتبت چند شد؟ من م ...

نمیشه یه پایه رو کلا حذف کنی

کنکور سالهای اخیر دیگه جوری نبوده که بشه در این حد حذفیات داشت، خیلی از سوالات هم ترکیبی هستن. حتی حذف مبحث هم ریسکه 🤦🏻‍♀️

من تقریبا ۱۵۰۰ بودم

حدود ۵ هزار پارسال برای مصاحبه دعوت شده بودن. البته فکر کنم برای هر شهری متفاوت باشه ولی در کل همین حدوده

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
نمیشه یه پایه رو کلا حذف کنی کنکور سالهای اخیر دیگه جوری نبوده که بشه در این حد حذفیات داشت، خیلی ا ...

😂 نه ببین اگ نتونستم وگرنه بتونم که میخونم اینو میگم ک اگر نتونم ب نظرت میشه فرهنگیان برم 

نمیدونی چقد برام مهمه ☹️😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 نه ببین اگ نتونستم وگرنه بتونم که میخونم اینو میگم ک اگر نتونم ب نظرت میشه فرهنگیان برم  نم ...

شاید بشه ولی واقعا ریسکه

اگه یازدهم رو نخونی عملا باید دهم و دوازدهم رو کاااامل جواب بدی تا رتبت برسه 😬 خیلی ریسکه

اصلا به اینا فکر نکن، ۱۱ ماه وقت داری. می‌تونی بخونی

نهایتا اگه دیدی سنگین شد یه سری مباحث رو حذف کن

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
بش ممنون عزیزم

قربونت 💕