2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو یکی توی نی نی سایت گفت

برای باطل کردن دعا و طلسم ، سنگ قلیاب از عطاری می‌خرید وبا سرکه انگور اگه قدیمی باشه که بهتره ، نیم ساعت قبل اذان صبح ، سنگ رو میریزی تو سرکه و شروع می‌کنه قل قل کردنو چهار طرف خونه ، حیاط ، جلو در حیاط ،چهار طرف دستشویی،حمام ، اتاق خواب و..... همه جا چهار طرفش میریزی و صلوات می‌فرستی ، هرروز یا هر چند مدت این کارو می‌کنی تاکاملآ باطل بشه ، اینم بگم بوی غلیظی داره و کم درست کنین تا بوش اذیتتون نکنه

یه تاپیک عالی داریم همشو بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/6401753/روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

میگم این بسته شدن بخت چرا فقط مال ماس؟یعنی خارجیا هم دارن؟  

باور نکن بابا خرافاته خودت بشین منطقی فکر کن بنظر خودت همچین چیزی هست؟

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..

اگه تو دام اینا بیفتی باید تا آخر عمرت بهشون باج بدی،هر چی بیشتر اعتقاد داشته باشی تاثیرش م رو زندگی ت بیشتره، همینجام تموم نمیشه که. طلسمت کردن دعوا کنین، بچه دار نشین و . . .   

نمیگم خرافات هستش ، وجود داره اما از قدرت خدا بیشتره؟!! هر چی میخوای باید از خدا بخوای ، همیشه ۵ قل و آیه الکرسی بخون و همه چی رو به خدا بسپر،

فقط به خدا توکل کن تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته

مرسی عزیزم اره تازه عضوشدم

جانم عزیزم؟؟به من درخواست دوستی دادید 

کاری دارید؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اره عزیزم زیریه پست که درموردتهدیدپخش عکس بودشماکامنت گذاشته بودین میخواستم کمکم کنید

من؟؟🙄در چه مورد؟؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
نوشته بودکه یه پسره باعکسام تهدیدم میکنه شمام گفته بودین بابام توسپاهه واینایادتون نمیاد

بابام ک تو سپاه هست ولی من فقط یادمه ی بار تو تاپیک خودم گفتم ک کی باباش تو سپاهه و فلان،سوال داشتم،جای دیگه نگفتم