2777
2789
عنوان

وای از اسید معده

385 بازدید | 20 پست

خیلی میسوزنه. با قرص خوبم . ولی معدم خراب شده. بذ ون قرص.  خرابه

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی خوب شدی

من خیلب چیزارو نمیخورم همین سیرو پیاز میوه و سبزی خام اودیه جات چای هندونه خربزه شیر شیر موز پنیر نونی ک توش جوش شیرین داره رب 

شکلات قهوه غذاهای آبکی

نون سبوس دار بخور شبا غذای ابکی نخور بعد غذا زود دراز نکش

بجز قرصی ک داده صبا یه لیوان اب جوشیده ولرم بخور بعد شویق عوس درس کن یکی دو قاشق بخور شبم یا در طول روزم همینطور یا گندم تفت بده بخور باعث میشه اب معدتو بکشه میتونی ناشتا اب سیب زمینی خالصم بخوری سیب زمینی ابپزم بعنوان ناهار شامت بخور خیلی خوبه هرمیوه ایم میخوری بپز بخور 

شیرین بیانم خوبه هر روز یه کوچولو نصف قند بنداز تو آب حل شه بخور 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من خیلب چیزارو نمیخورم همین سیرو پیاز میوه و سبزی خام اودیه جات چای هندونه خربزه شیر شیر موز پنیر نو ...

مرسی عزیزم.  میدونم پرهیز باید بکنم. ولی بارذارم مگه میتونم. هوس میکنم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
مرسی عزیزم.  میدونم پرهیز باید بکنم. ولی بارذارم مگه میتونم. هوس میکنم

در حد کم بخور بخاطر هوست خودت اذیت میشی اسیدت میزنه بالا طول میکشه خوب شدنت سیرابی بخور صبا 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠