2777
2789
عنوان

متاهلا بیان لطفاا

233 بازدید | 8 پست

پنج شیش ساله ای یو دی دارم تاریخش سال قبل تموم شده ولی از ترس هنوز نرفتم برش دارم.  31 سالمه و به پسر دارم.  پریودم منظم نیست یعنی باید قرص بخورم تا پریود, شم.  چند وقتیه خیلی پیاده روی کردم ماه قبل خودم پریود شدم اما این ماه تو همون تاریخ فقط لکه دیدم الان رفتم سرویس بهداشتی چند تا تکه بزرگ خون ازم اومد بدون اینکه پریود باشم یا حتی لباسم خونی باشه.  فقط وقتی نشستم دیدم چند تکه خون اومد.  چکار کنم. 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من میخاستم آی و دی بزارم دکتر گفت ممکن عفونت کنه . قبلا قلبم عمل کردم . شما گذاشتی عفونت کرد .ا ...

عفونت نکرد ولی درد داشت

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
برو دکتر ..راجع به سلامتیت خونسرد نباش.

حتما حتما

کار خاصی انجام دادی عفونت نکنه 

نه عزیزم فقط بهداشت فردی رو رعایت کردم از لحاظ لباس زیر و غیره مدتی هم انتی بیوتیک میخوردم