2777
2789
عنوان

دوستان بیاین گفت و گو

55 بازدید | 11 پست

یه سوال ،توزندگیتون احساس خوشبختی میکنین یا نه ؟و کاملا بگین چرا و خوشبختی یعنی چی ؟

اگه من خودم بخوام جواب بدم میگم که میتونست از این خیلی بهتر باشه مثلا روابطم باهمسرم صمیمیتر باشه و شغل همسرم بهتر باشه و بین خانواده هامون کینه و قهری نباشه  و ماشین داشته باشیم و اما میتونست بدترم باشه مثل سالم وسلامت نبودن خانوادم وضعیت مالی خیلی ضعیفتر از این و یا اهل خیانت و دست به زن داشتن و معتاد بودن همسرم 

بی صبرانه منتظر جواباتون هستم دوستان

من الان 21 سالمه و دارم مهندسی میخونم همش استرس دارم که وای نکنه درسم تموم شه و بدون کار بمونم .کل وجودم استرسه تقریبا . از یه وری هم میرم اینستا میبینم نصف دوستام تو سن کم شوهر کردن هی مسافرت اینور اونور . میترسم از هر دو لبه بوم بیفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باوجود دخترام احساس خوشبختیم کامل میشه روزی که اونا دنیا بیان من خوشبخت ترین زن دنیام خداروشکر زندگیمم در حد عادیه و خوشبختم

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

یه جایی یه بار خوندم:
خوشبختی یعنی بدبختیهایی که هنوز به سراغ انسان نیومده

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
من اره خوشبختم از همه لحاظ  چون شاید کوچیکم ۱۶ سالمه مامان بابام هیچ کاری برام نمیکنن ولی خوشحا ...

منم فقط از تو ۳سال بزرگترم ۱۹سالمه که سن تو به زور حرف پدرم ازدواج کردم باکسی که خودش میخواست 

یه جایی یه بار خوندم: خوشبختی یعنی بدبختیهایی که هنوز به سراغ انسان نیومده

دقیقا خیلی حرف قشنگیه ولی متاسفانه تا چیزی رو از دست ندیم خیلی قدرشو نمیدونیم و نمیفهمیمش  مثل گذشته ای که ازش ناراضی بودیم یا به قولی خاطره هایی که آرزو شدن😶

برای همینه که میگن از شرایط موجود لذت ببرین 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
منم شاید کسی که فقط ظاهر زندگیمو ببینه میگه خوشبختی ولی نمیدونم چرا خودم این حسو خیلی ندارم 

دقیقا .همه از دور حسرت زندگیمو میخورن و حسادت میکنن 

اما من اونقدر خوشحال نیستم و یجوریم