2777
2789

بچه ها من یکیو خیلی دوست دارم

تو تاپیکای قبل ترم هست، خیلی زیاد دوسش داشتم

مشکل اینجاست که من یبار به خواست خانوادم و اصرار مادرم نامزد کردم، تو عقد جدا شدم

بعد با این آقا که صحبت میکردیم من این قضیه رو بهش گفتم که نامزد بودم، حتی رفتم گواهی سلامت بکارتم براش گرفتم که بدونه من کاری نکردم

بعد بهم گفت تو چون نامزد بودی قداستت لکه داره، گفت تو یه صفحه سفید بودی واسه من که الان لکه دار شده و هیچوقت پاک نمیشه...

من میخوام بدونم بنظر شما مقصر منم؟

خیلی دلم شکسته، خیلی دوسش داشتم الان دارم با اشک مینویسم...

انقدر گناهم بزرگ بود که منو نبخشید؟

گناه؟بخشش؟ازچي حرف ميزني اصلا!

خودتو نجات بده جاي گريه

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بخودت توهین کردی رفتی گواهی گرفتی....بندازش کنارمردک پوسیده فکر

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

چشاش لک داره احتمالا

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

گلم یعنی خودت جوابو نمیدونی؟

این چه حرفیه 

ایشون در حد تو نیست 

یکیو پیدا کن در حد افکارت باشه 

با این آدم با این طرز فکر پایین و لو لول چرا اصلا ادامه میدی؟؟؟؟؟

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

اه اه چجوری میتونید عاشق چنین آدم‌هایی با این افکار بشید؟

اتفاقا کاملا الان باید از چشمت افتاده باشه. 

بهش بگو برو با به دختری که نمیدونی با چندنفر چجوری بوده 

قداست🤢🤮

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

بزن توی دهنش.بلاکش کن.و از توی ذهنت پاکش کن.پسر مجرد با خانمی که بعد از عروسی جدا شده ازدواج میکنه اینو بهش نمیگه.بهش بگو برو یه لوح سفید پیدا کن .مدیون منی دیگه جوابش رو بدی و بهش محل بگذاری

بعضیا قبول نمیکنن خب 

اما قداستت خیلی ام پاکه بنظرم دیگه نباید بهش فکر کنی اون بهت بی احترامی کرد دوس داشتنش باعث دردسرت میشه

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده