2777
2789
عنوان

بعد طلاق بچه رو دادید باباش؟

974 بازدید | 30 پست

من رفتم واس اجرای مهریه و بعد طلاق بنظرتون بچه رو بدم باباش؟اون داره کیف و حال میکنه من تنهایی باید از پس همه چی بر بیام سخته ولی مجبورم اینجوری تنبیهش کنم چون اصن عین خیالش نیست 😔🙃

یکی از اعضای بدنتو میخوای بدی بهش؟؟؟؟

من خودمو میکشم اگه خدایی نکرده بخوام طلاق بگیرم و شوهرم جگرگوشمو نده بهم

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلت طاقت میاره که یه ثانیه از بچت دور باشی ...

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

اول بگو چندسالتونه دوتاتون بچه ات چند چندسالشه

وجنسیتش

کارشوهرت

کارتو

خونه مستقل داری

وخانواده حاضرن بچتو قبول کنن واذیتش نمیکنن

تاجوابتو بدم

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.

مامانم یه عمره بخاطر ما داره تو این جهنم زندگی میکنه 

چون میدونه بابام ما رو بهش نمیده 

خالمم موقع طلاق بچه هاش و خودش بزرگ کرد 

سختت میشه بدون بچه ؟؟؟؟

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55

هیشکه مث مادر دلسوز بچش نیس

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

نمیدونم‌اسی چی بگم‌. دوست من که بچه رو داد به شوهرش خیلیم راضیه میگه شوهره دهنش با بچه سرویس شده و چون بچه هم شلوغه کسی قبولش نمیکنه چندجا هم رفته خواستگاری به خاطر بچه ردش کردن یارو دوباره به دوست من التماس میکرد برگرده ولی خب دوستم ازدواج کرده الان 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
واس چندروز ولی باهاش درتماسم باباش هواسش هست بهش

بهتره بچتو خودت بزرگ کنی

بچه به مادر بیشتر نیاز داره

باز تصمیم با خودته ولی فک نکنم غریزه مادرانه ت بزاره از بچت دور بمونی مگراینکه بخوای غریزه ت رو خفه کنی

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜