2777
2789
عنوان

با این خانواده باید چیکار کنم:)

632 بازدید | 17 پست

فقط میخوام درددل کنم چون کسیو نداشتم اگه حوصله ندارید نخونید:))

من میخوام کنکور بدم امسال پدر مادرم چند ساله طلاق گرفتن به خاطر رفتار خیلی بد مامانم اومدم پیش بابام زندگی کردم چون بابام صبحا نیست تنهام.یعنی یه جوری بین بد و بدتر بدو انتخاب کردم تمام روزای هفته موقعی که تنهام خوبه ولی وای از روزایی که بابام خونه میمونه:)..

امروز داشتم ظرف میشستم دیدم دستکش از همه طرف پاره شده چون مال ۷ ۸ ماه پیشه اومدم دستکش جدید بردارم یه دعوایی راه انداخته که چرا دستکش پاره شده بعد هی میدید من عصبانی میشم انگار خوشش میومد هی گیررر میداد چرا اب بازه ظرف میشوری چرا قاشقو میکوبی رو سینک سینک میشکنه😐چرا شیر ابو اینجوری باز میکنی این تازه امروزشه. یه چیزی تو خونه میشکنه هیچکس حق نداره بهش بگه چون دعوا راه میندازه کلی قابلمه و ظرف و لیوان نو داریم از ۵ سال پیش همینجوری روکشش مونده هیچکس حق نداره ازش استفاده کنه حتی مهمون.یهو نصفه شبی پا میشه میگه فلان قابلمه کجاست با اینکه اصلا نمیخواد ازش استفاده کنه فقط میخواد مطمئن شه سالمه

میگم الان ساعت ۱۲ شب میخوایش چیکار برو بخواب میگه نه باید بدونم کجاست  

مهمون اومد خونمون از دستش افتاد یه ظرف شکست انقدددر حرص خورد انقددد حرص خورد ینی کل مهمونا شامو ول کرده بودن میخواستن چسب بزنن به این ظرفه که فقط خفه شه 

خودمون باید از بالش و روتختی پاره استفاده کنیم چون نمیذاره نو برداریم واقعا خسته شدم از دستش که انقددددر به مال دنیا وابستس بهشم میگم چرا اینجوری میگه کار نکردی بدونی ینی چی

تو دعوا یهو گفت از دختر شانس نیاوردم هرچی میترسیدم بچم اینجوری نشه سرم اومد بعدم درو کوبید رفت تو اتاق

با اینکه من صبح تا شب تنهام میتونم خیلی کارا کنم ولی نمیکنم دوستای همسن خودم همشون صب تا شب با رفیقاشون و پسرا بیرونن و سیگار و گل میکشن یا پارتی و اینور اونورن یه جوری ام تو روی خانوادشون وایمیسن که شبا ۴ صبحم بیان خونه هیچی بهشون نمیگن بعد این قدر منو نمیدونه میگه شانس نیاوردم از دختر

حتی نمیذاره تا سر کوچه برم یه روز حالم خیلی بد بود تب داشتم رفتم قرص بخرم این زودتر ازمن رسید خونه یه دعوایی راه انداخت با اون حال من میگفت این قرصایی که گرفتی الکیه داری دروغ میگی انقدر سرم داد زد و فوشم داد تو اون حال حالم بد شد کارم به بیمارستان کشید

بهم میگه هیچ وقت نمیذارم ازدواج کنی اگه واسه درس رفتی خارج منم باید ببری باهم زندگی کنیم اگرم اینجا موندی باید همینجا زندگی کنی 

امروز تو فکر این بودم برای کنکورم برم یه پانسیون مطالعاتی شبانه روزی که اونجام بخوابم درسم بخونم از اینم دور باشم ولی پیدا نکردم😭 تنها دلخوشیم اینه دانشگاه یه شهر دیگه قبول شم از این سگ دونی برم بیرون که فکر نکنم بذاره برم یه شهر دیگه:) 

شاید بگین برو پیش مامانت ولی اون از بابام بدتره به خاطر رفتارا و اذیتایی که تو بچگیم میکرد الان هیچ اعتماد به نفسی ندارم بچه بودم همیشه ورد زبونش این بود که پشیمونم به دنیا اوردمت و کاش تو شکمم میمردی:) خونمون هر دقیقه دعوا بود یه مدتم رفتم پیشش زندگی کنم انقدر ناراحت بود از اینکه پیشش بودم فقط میگفت بگو بابات بیاد دنبالت به دوستاش میگف اره راحت شدم دیگه هی دنبال درس و مشق و دردسر بچه نیستم:) منم رفتم الان بابام فقط پول مدرسه میده مامانمم نمیدونه حتی مدرسم کجاست یا کلاس چندمم:) کاش اگه نمیتونستن از بچشون نگهداری کنن بچه نمیاوردن:)

ببخشید زیاد شد کسیو نداشتم درددل کنم:))🖤

بمیرم واسه دلت 🥺🥺🥺

نمی تونی بری خونه مادربزرگ یا پدربزرگت

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم واسه دلت😢

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

از ادمایی ک ب مال دنیا وابسته ان بدم میاد..

چشم تنگ مرد دنیا دوست را.. یا قناعت پر کند یا خاک گور...

مادربزرگی خاله ای کسیو نداری؟ 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

عزیز دلم🥺

یه روزی آنقدر موفق میشی که همه حسرت بخورن

با این متن فهمیدم دختر قوی هستی

همت کن با رتبه خوب بورسیه بشی

قطعا توانایی رو داری

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
عزیزم اول خیلی ناراحت شدم برات اما تاپیکات و که نگاه کردم متوجه نشدم دوسه تا قبلی نوشتی جاری داری که ...

اره حق داری

یه خواهر دارم خواهرم ازدواج کرده ولی شوهرش اجازه نمیده خط داشته باشه دوتامون با شماره من از نی نی سایت استفاده میکنیم:) 

واقعا راست گفتی کاش وقتی نمیتونن نگه داری کنن بدنیا نیارن که یکی مثل من هرشب با گریه بخوابه و کابوس ...

حداقل خوبیش اینه ما اگه یه روز بچه دار شیم اینجوری که باهامون رفتار شد باهاش رفتار نمیکنیم:)