2777
2789

دوستان داداشم با بیست درصد درگیری آمپولارو زده اولش اکسیژنش۹۳ بود تا۹۵ بالا رفت دیروز آمپولاش تموم باز اومده۹۳

غیر طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیروز باید با دکترش مشورت میکردین 

توی ی شهر نیستیم یه بچه کوچیک خیلی شیطون داره بی حوصله و کسله هرچی میگیم برو دکتر میندازه پشت گوش دقش مونده واسه من بدبخت که خودمم مبتلام

توی ی شهر نیستیم یه بچه کوچیک خیلی شیطون داره بی حوصله و کسله هرچی میگیم برو دکتر میندازه پشت گوش دق ...

ان شاءالله خدا سلامتی بده 

کسی دیگه نیست که ببرش دکتر ؟؟؟

پالس اکسیمتری تو خونه داره یا میره درمانگاه اندازه میگیره؟؟؟

ان شاءالله خدا سلامتی بده  کسی دیگه نیست که ببرش دکتر ؟؟؟ پالس اکسیمتری تو خونه داره یا میره ...

داره تو خونه ولی درنگاه هم میگیره.روم نمیشه به اون یکی داداشم بگم تو اون تهران در به در یه هفته پیگیرش بود خسته شده.حال عمومیش خوبه داداشم ولی من نگرانم خیلی

داره تو خونه ولی درنگاه هم میگیره.روم نمیشه به اون یکی داداشم بگم تو اون تهران در به در یه هفته پیگی ...

والا پشت گوش نندازین خدایی نکرده بعدا اتفاقی بیافته هیچی جبرانش نمیشه 

ولی خوب این امپولا خیلی خوبن برای بهبودی ریه ولی اکسیژن خون رابطه مستیقم داره با درگیریه ریه دوباره باید برهه دکتر 

فقط و فقط هم بهش بگین مدام مایعات بخوره