2777
2789

اره من تنبلی رو اینجوری که میگم رفع کردم

دو سه سال قرص هورمونی خوردم فایده نداشت

هرروز دو تا ویتاگنوس یکی صبح ناشتا یکی شب

روزی نیم ساعت یا یک ساعت پیاده روی

هرروز ترکیب عسل+سیاهدانه پودر شده یک قاشق

برای صورت هرروز الوئه ورا بزن از عطاری بخر

چی بگم که سکوت بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من تنبلی رو اینجوری که میگم رفع کردم دو سه سال قرص هورمونی خوردم فایده نداشت هرروز دو تا ویتاگ ...

میگن دوباره بر.میگرده؟ درسته ؟ چند ماه برنم الورا یه دوهفته اینا زدم فایده نداشت دستم سرد شد دیگه نزدم .

میگن دوباره بر.میگرده؟ درسته ؟ چند ماه برنم الورا یه دوهفته اینا زدم فایده نداشت دستم سرد شد دیگه نز ...

مثلا زنموم مشکل داشت گلوش خوب نمیشد بعد پیش ایشون رفت زود خوب شد اطلاعاتش عالیهههههههه

بعد منم برای جوشام پیشش رفتم راضی بودم 

1 ساعت پیشش بودیم باهاش حرف زدیم هیچیم پول نگرفت فقط پول عطاری هایی که خریدیم همین

میگن دوباره بر.میگرده؟ درسته ؟ چند ماه برنم الورا یه دوهفته اینا زدم فایده نداشت دستم سرد شد دیگه نز ...

الوئه ورا خیلی تاثیر میذاره تو جوش چندماه بزن

ممکنه دوباره برگرده باید تو غذا اینا رعایت کنی

چی بگم که سکوت بهتره...