2777
2789

سلام صبح تون بخیر 

من یه دانش آموز هستم که از مهر ماه میرم برای یازدهم کسی میدونه چطوری تو اون آزمون ها که هر دوهفته یبار میرن امتحان میدن ثبت نام کنم؟ هزینه ش چقدره؟؟ اگه میدونین التماس می کنم راهنمایی کنین منو

میخوای چیکار وقتی سوالاتش تو همه سایت ها هستش 

خودشم کارنامش چون تقلب زیاده کلا تراز اشتباه میده 

پول اونو بده یه کلاس برای اختصاصی هات برو

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
میخوای چیکار وقتی سوالاتش تو همه سایت ها هستش  خودشم کارنامش چون تقلب زیاده کلا تراز اشتباه می ...

خب من برای اختصاصی ها می خوام برم آزمون بدم دیگه😐

سوالاش رو تو سایتش میزارن؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من برای اختصاصی ها می خوام برم آزمون بدم دیگه😐 سوالاش رو تو سایتش میزارن؟؟ 

خب تو گوگل سرچ کنی دانلود آزمون های قلمچی سال فلان همه رو میاره 

دیگه میخوای چیکار کلی پول آزمون بدی خودشم الان آزمون آنلاینه 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻