2777
2789
عنوان

رابطه طولانی

1188 بازدید | 52 پست

سلام

نظرتون  درموردرابطه طولانی چیه

دیشب یکی از بچه ها توی یه تاپیک گفتن دکتر هلاکویی میگه رابطه نبایدبیشتر از یک سال و نیم باشه خیلی فکرم در گیر شده 

من س ساله تو رابطه فوق عاشقانه ام 

و قول قرار ازدواج داریم 

دکتر ک گفته یه سال نیم ینی رابطه من چیه الکیه راستکیه کشکه چیه 

من شنیدم دکتر انوشه گفته نباید دوستی بیشتر از ۶ماه باشه😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اگ شرایط ازدواج داره و نمیاد جلو کشکه 

اگ شرایط نداره ولی بازم تلاش واقعی نمیکنه ک شرایط ازدواجشو جور کنا بازم کشکه 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلاکویی خودش مغزش مشکل داره تو میری حرفای اونو عمل میکنی من خندم به حرفاش میاد

وااا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بستگی به طرفت داره

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

شرایط فرق داره 

در حالت نرمال پسری بخوادت باید بیاد جلو توی همون یک سال اول

ولی اگر بخوادت و شرایط کاری خانوادگی مالی براش مهیا نباشه ولی واقعا قصدش ازدواج باشه و حرف خواستگاری بهت زده باشه و یا به خانوادش تورو معرفی کرده ب این رابطه طولانی میشه امیدوار بود

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
ای بابا حالا چکار کنیم بین دکترا اختلافه که

😂

ربطی نداره  شاید شرایط جور نشه  اگه دوست داره دوسش داری از انتخابت مطمهنی وایسا من خودم ...

اولش ک مامانش مخالف بود  تا الان رازی شده و مامان اون گفته خونت درست کن بعد برو خاستگاری 

ما خیلی زمین خوردیم جدا شدیم ولی برگشتیم پیش هم  

هم 

خب براچی اینو گفته میشه توضیح بدی

پسر سرد میشه، رابطه رو دیگ جدی نمیگیره