یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون عوارضش برای زمانی که بادارو کنترل نشه خداروشکر زود فهمیدین دارو میدن بهش بعد یه مدت خوب شد قطعش میکنن
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
اون عوارضش برای زمانی که بادارو کنترل نشه خداروشکر زود فهمیدین دارو میدن بهش بعد یه مدت خوب شد قطعش ...
نوشته ۲۸روزه اول تشخیص داده بشه حل میشه الان پسرع من ۳۳روزشه تازه ۱۸م یه بار دیگ قراره ازمایش بدیم ببینیم چی میشه،توروخدا اطلاعاتی دارین بگین خواهش میکنم از عوارضش
من فقط میدونم تیروید از غلبه سوداست(سردی و خشکی) و خوردن غذاهای سرد و خشک اوضاع رو بدتر میکنه امیدوارم شیرخشکی نباشه و اگر شیرخودتو میدی حتما غذاهای گرم وتر بخور
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
نوشته ۲۸روزه اول تشخیص داده بشه حل میشه الان پسرع من ۳۳روزشه تازه ۱۸م یه بار دیگ قراره ازمایش بدیم ب ...
عزیزم نگرانی نداره واقعا میگم بردی دکتر هم بپرس کامل پسر دوستم دوماهگیش تشخیص داده شده یه دوره دارو خورد الان یه سال خورده اس دیگه دارو نمیگیره خوب خوب شده
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛