2777
2789
عنوان

بوی بد کرونا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 49 پست

یادمه شوهرم تو اوج‌کروناش بود یه روز قرمه سبزی درست کردم اومد خونه گفت ناهار چی داریم؟؟؟؟دهنم باز موند از تعجب انقد بهش خندیدم

نمیدونستم طفلک اصلا بویایی نداره خودشم نمیدونست

بمیرم الهی

کرونا خیلی بده لعنتی

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
چ بگم ظاهرن کرونابامن کاری نداره فعلن طرفم نیومده ☹️

خداروشکر.

ما هم پارسال به خاطر سهل انگاری مهمون بی خاصیت کروناییمون کرونا گرفتیم😐

وگرنه نمیگرفتیم.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینجوری نیستن من تو فامیلامون ۱۲ نفر کرونا گرفتن فقط من و برادرم بوی بد حس میکنیم بقیه بویاییشون ...

اره همه اینجوری نیستن.

تو خونه ما پارسال فقط منو مامانم گرفتیم من اینجوری شدم مامانم بویاییشون از دست داد.

تازه پارسالم تقصیر ما نبود به خاطر سهل انگاری مهمون بی خاصیت کروناییمون بود که اومد خونمونو اینجوری شد😐😶

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

خداروشکر. ما هم پارسال به خاطر سهل انگاری مهمون بی خاصیت کروناییمون کرونا گرفتیم😐 وگرنه نمیگرفتیم ...

ممنون انشالله دیگه هیچوقت مریض نشید🤲

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 
یادمه شوهرم تو اوج‌کروناش بود یه روز قرمه سبزی درست کردم اومد خونه گفت ناهار چی داریم؟؟؟؟دهنم باز مو ...

من چند روز اول که کرونا گرفته بودم کته گوجه درست کردم سر سفره شوهرم گفت بیچاره شدم منم کرونا گرفتم گفتم چطور گفت اصلا مزه غذا رو حس نمیکنم یه کم چشیدم دیدم یادم رفته نمک و فلفل بزنم غش کردم از خنده🤪🤪

من چند روز اول که کرونا گرفته بودم کته گوجه درست کردم سر سفره شوهرم گفت بیچاره شدم منم کرونا گرفتم گ ...

ای دیوونه🤣🤣🤣🤣🤣بیچاره چقد ترسیده🤣

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
خدایا نهههههه🥵

عزیزجان من یکسال پیش کروناگرفتم دوماه بویایی وچشایی نداشتم،بعداونم ازبوی برنج درحال جوش،نوشابه لیمویی،آبلیمو،مرغ،تاید(پودرماشین)وپیازخام متنفرشدم همشون بوی تعفن میدن😫😩هنوزم خوب نشدم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
شوهرم از فروردین که گرفت تا امروز هنوز درست نشده باهاش کنار بیا ممکنه درست نشه

خیلی حس بدیه ندونی داری چی میخوری 

کاش فقط غذا دستم بدنم لباسم همون بو رو میده موقع ظرف شستن همش حالت تهوع دارم از بوی ظرفا