دوستان من ۱۱ روزه مبتلا به کرونا شدم همه مراحل رو گذروندم یه کم تنگی نفس دارم فقط چیزی که اذیتم میکنه چند روزه همه چیز از نظرم بوی تعفن میده میوه ها بوی میوه گندیده میده گوشت بوی گوشت گندیده هیچی نمیتونم بخورم آشپزخانه و کمد لباسهامم بو میده اصلا نمیتونم برم سمتشون احساس میکنم بدن خودمم بوی تعفن میده خسته شدم دیگه هیچی نمیتونم بخورم حتی آب هم از نظرم تلخه کسی اینجوری بوده لطفا کمکم کنید خیلی اذیتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادمه شوهرم تو اوجکروناش بود یه روز قرمه سبزی درست کردم اومد خونه گفت ناهار چی داریم؟؟؟؟دهنم باز مو ...
من چند روز اول که کرونا گرفته بودم کته گوجه درست کردم سر سفره شوهرم گفت بیچاره شدم منم کرونا گرفتم گفتم چطور گفت اصلا مزه غذا رو حس نمیکنم یه کم چشیدم دیدم یادم رفته نمک و فلفل بزنم غش کردم از خنده🤪🤪