2777
2789
عنوان

بوی بد کرونا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 49 پست

منم پارسال گرفتم خدانکنه دیگه بگیره کسی همه سلامت باشیم ایشالا، از جمله خودمو خانوادم😐😂.

بعد که خوب شدم نمیتونستم چیزی بخورم چون همه چی از نظرم بو میداد همممه چی ولی چنتا خوراکی بو نمیدادن اقا من کارم شده بود کلوچه و چایی که بو نمیده تو دو هفته ۵ کیلو کم کردن چون چیزی نمیخوردم که بعد دیگه تحمل کردمو خوردم واقعا هم گریه میکردم چون گشنم بود نمیتونستم بخورم اوق میزدم از بوش بقیه میشستن میخوردن من نگا میکردم فقط بعد تو یکماه تقریبا خوب شدم اما تا چن وقت پیشم اینجوری خیلی کم بودم تازه الان یکماهه کامل بوی واقعی همه چیو میفهممو مزه واقعیشو و دیگه اون مزه و بوی بد نمیاد.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

چهار ماه خیلی میمیرم از گرسنگی حد اقل بگین چیا بخورم که زیاد بو نداشته باشه

اخه واسه هرکی متفاوته مثلا من فلفل و گوجه مرغ سیب زمینی خیار تخمه و چندتا چیز دیگ خیلی طعم بدی دارن  برام

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی کروناچه جوریه 🤔🤔🤔دوس دارم بدونم

کرونا بگیر تا بدونی😐

بعد از خوب شدن تا چندین روز مزه ها و بو ها برات یجوره جوری که همش میخای از بوش بالابیاری.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

خدایا نهههههه🥵

نگران نباش گفتم که در برخی موارد. دم کرده آویشن زیاد بخور باید ویروس از بدنت دفع بشه.چند پر آویشن بریز داخل قوری دم کن باید رقیق باشه روزی چند بار درست کن بخور.

بوی کروناچه جوریه 🤔🤔🤔دوس دارم بدونم

خیلی بد یه بوی عجیب تا حالا حس نکرده بودم هرچیزی بوی گندیده همون چیز زو داره مثلا گوجه کبابی مزه گوجه خراب شده میده هلو بوی هلوی فاسد شده از همه بدتر بوی گوشته اصلا نمیتونم سر سفره ای گوشت باشه بشینم چه برسه بخوام بخورم

کرونا بگیر تا بدونی😐 بعد از خوب شدن تا چندین روز مزه ها و بو ها برات یجوره جوری که همش میخای از بو ...

چ بگم ظاهرن کرونابامن کاری نداره فعلن طرفم نیومده ☹️

کاربری جدیدنیستم قبلیموترکوندن... من پرند36هستم.... 
کرونا بگیر تا بدونی😐 بعد از خوب شدن تا چندین روز مزه ها و بو ها برات یجوره جوری که همش میخای از بو ...

واقعا غیر قابل تحمله 

خیلی بد یه بوی عجیب تا حالا حس نکرده بودم هرچیزی بوی گندیده همون چیز زو داره مثلا گوجه کبابی مزه گوج ...

واسه من همشون یه بو و مزه خاصی میدن🤢

من حالا بو احساس نمیکردم و بویایی نداشتم اما هرچی میخوردم مزه تعفنن و گند و لجن میداد خیلی بد بود زمان برد تا خوب شد هیچی نمیتونستم بخورم انقدر همه چی بد مزه بود میرفتم سرم میزدم 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

همه اینجوری نیستن من تو فامیلامون ۱۲ نفر کرونا گرفتن فقط من و برادرم بوی بد حس میکنیم بقیه بویاییشونو یه مدت کوتاه از دست دادن