2777
2789
عنوان

کمک کنید مامانا

96 بازدید | 8 پست

منو دخترم سرما خوردیم....دخترم چند روز ابریزش داشت بعدش من کتوتیفن دادم خوب نشد الان بینیش کیپه هرکارم میکنم باز نمیشه...با دهن نفس میکشه....حموم بردم هیچی تو دماغش نیس ولی بازم نمتونه نفس بکشه..چ کنم چ دارویی بدم ؟؟ کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من برا بچه ام از دوهفتگی ریختم از عطاری طب سلامی می خریدم تو قطره چکان سفید وکوچک بود

چند قطره هر سوراخ بریزم...اخه فک کنم عفونت داره...فک میکنم کرونا گرفتیم....عفونت رو از بین میبره یا فقط باز میکنه؟

چند قطره هر سوراخ بریزم...اخه فک کنم عفونت داره...فک میکنم کرونا گرفتیم....عفونت رو از بین میبره یا ...

آره عفونت را ازبین میبره من هر وقت بینی بچه ام کیپ میشد میریختم قطره منتول هم از داروخانه بخر بریز رو لباس وپتوش بخور هم تو خونه بزار 

سلام عزيزم ، من راجب فرم سر خربزه اي سرچ كردم تاپيك شمارو ديدم، دختر من الان ٩ ماهشه و فرم سرش دقيقا بخاطر رفلاكس شبيه سر دختر شماست ، از پشت سر نسبت به گردنش برجسته س، خواستم بدونم سر دختر شما تغيير كرد؟

سلام عزیزم ببخش توروخدا مزاحمت شدم. در مورد حساسیت پسرم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم واقعا درمانده شدم. هر راهی میرم بسته ست. الان یک ماهه متوجهچشدم حساسیت داره. خودم رژیم سفت دارم دکتر هم به خودش کمکی اپتامیل پپتی داده. علامتش هم دفع خلطی هست فعلا شکر خدا ولی خلط مدفوعش نمیره نمیدونم چیکار کنم. یکم کم شده بود دکتر بهش قطره اهن داد نمیدونم از اونه یا چیه دوباره خلط دفع میکنه. خواستم بدونم کوچواوی شما شکر خدا درست شد ? چن سالگی درست شد ?توروخدا اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده