پارسال از خونه شوهرش قهر کرد با اینکه همو خیلی دوست داشتن علت اختلافش مادر و برادر پسره بودن که خیلی دخالت میکردن تو زندگی شون سه ماه پیش طلاق گرفتن بازم همدیگرو خیلی دوست داشتن پسر همش استوری غمگین میزاشت که میمیرمو و...اینم همش تو فکر بود که آشتی کنه یا نه خانوادش که حتی زنگم نزدن بهش این یه سال حالا دوسه روز پیش گفت تو خیابون دیدمش بهش زنگ زدم گفتم بیا با هم حرف بزنیم گفته من دارم زن میگیرم ته توشو درآوردیم دیدیم راست میگه رفته خواستگاری و قرار مدار گذاشتن حالا خواهرشوهرم لب به غذا نمیزنه خیلی ناراحته چکار کنم حالش خوب بشه اون اگه میخواست میتونست به هم بزنه چون هنوز عقد نکردن ولی با خواهرشوهرم بد حرف زده بود که دیگه مزاحمم نشو
برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسره جنس جدید دیده خودشو گم کرده بزار بره تو زندگی میفهمه این بهتر بوده
من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
با این همه بدی که بهش کرد طلاهاشو دزدید وام ازدواج پس نداد افتاد گردن اینا کلی به خواهرشوهرم بد و بیراه گفت آبروش برد که این دوستم بوده بعد عروسی مهریشو ازش بخشید با این همه بدیش این اونو بخشید ولی اون رفته دنبال زن گرفتن خ حرصم گرفته از ایننامردی نه به استوریهای خودکشی و دوست دارم نه به این
برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘