2777
2789
من قبلا عاشق فیلمای ترکی بودم,لحظه ب لحظه پای فیلمابودم,ولی الان می بینم واقعا جز خیانت,حاملگی حرام,وبی قید وبندی هیچی نداره،واسم سوال شد,واقعا خودشون چطورین؟
وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریواس جون پس چرا فیلماشون اینطوریه,مثلا فیلمای قدیم ایرانی رقص وهمه چی داشت,ولی توفیلما روناموس و وفاداری خیلی تاکید میشد
وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
نه باباااااا.این ترکیه فقططططط میخواد ادای اروپا رو دربیاره بابا والله زن اروپایی تو خونش پاشنه بلند نمیپوشه اینا همشون عقده ای هستن همش فیلم همش ادا....
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
زنان ترکیه اون طور که من از نزدیک دیدم تو خیابون و محل کار و دانشگاه و... بدون ارایش ان. کلا اونجا تیپهای انچنانی فقط برای مهمانیهای خاصه. باحجابهاشون واقعا باحجابن و اونهایی هم که روسری ندارن هم پوشش معقول و مناسبی دارن. ضمن این که خانمها تو جاهای مختلف مشغول کارن
خدایا فقط تو