2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوست عزیز 

باید یه روانشناس و روان درمانگر  خوب پیدا کنی

دارو بهت میده ، خوب میشی

پانیک قابل درمانه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
نبايد زياد عميق فكر كني  حالتات چيه؟

هرچند وقت یه بار شب ها ترس زیادی سراغم میاد میترسم کرونا بگیریم و بمیریم

البته از زمان کرونا اینجوری شدم 

لرزش ران پا

سردرد 

لرزش فک و تقریبا کل بدن 

تعریق و . 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
هرچند وقت یه بار شب ها ترس زیادی سراغم میاد میترسم کرونا بگیریم و بمیریم البته از زمان کرونا اینجور ...

روانشناس باليني برو بهت تكنيك ميده برا كنترل حالتهات و اگر نياز باشه ارجاع ميده ب روانپزشك برا دارو

من بدون دارو كنترل ميكنم سخته

واقعا ینی استرسم کمتر میشه؟ بخاطر کرونا اینجوری شدم قرلش اصن نبودم

فقط اینو بدون ، ترس باعث میشه سیستم دفاعی بدنت بیاد پایین 

برای مقابله با کرونا باید سیستم ایمنی قوی داشته باشی 

نترس ، ایشالله تا چند ماه آینده نوبت واکسنت میشه ، میزنی و دیگه نگرانی پیدا نمیکنی ( حتی اگه خدایی نکرده یکی بعد واکسن کرونا هم بگیره احتمال مرگ خیلی خیلی میاد پایین )

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
واقعا؟ هنوز مطمئن نیستم پانیکه

آره . 

عیب نداره پیش یه روانپزشک خوب برو ، بهت آرامبخش میده احتمالا