2821
2789
عنوان

مستاجری

125 بازدید | 10 پست

تا ۵ شهریور وقت داریم خونه پیدا نمیشه😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥کارم شده دیوار گشتن و گریه انگار ما زیادیم تو این دنیای لعنتی😓😓😓😓😓بمیریم از این زندگی بهتره مستاجری اوارگی دربه دری همسرم به بنگاه ها سر میزنه دریغ از یه خونه درست و حسابی صاحبخونه نامرد گفته خونه پیدا کنید پاشین تا پنجم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشاالله ک پیدا میشه...

انشاالله ب امید خدا خودتون صاحب خونه ی قشنگ بشید.💖

ااَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
چون قرار دادتون تموم میشه و باید پاشین صاحب خونه شد نامرد؟!!!! انشاالله زودتر پیدا کنی

تا وقتی که پول میخواست واسه خرید خونه خوب بودیم التماس میکرد الان دیگه قسط ایناشو داده ادمی شده

انشاالله ک پیدا میشه... انشاالله ب امید خدا خودتون صاحب خونه ی قشنگ بشید.💖 ااَللّهُــمَّ صَّــلِ ...

من راضی ام یه خونه واسه مستاجری پیدا بشه وسیله هامونو نریزن کوچه صاحبخونه شدن پیش کش😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

تا وقتی که پول میخواست واسه خرید خونه خوب بودیم التماس میکرد الان دیگه قسط ایناشو داده ادمی شده

ادم شده؟!!!!چه طرز حرف زدنه اخه

یه جوری میگی انگار پول جداگانه دادی پول مستاجری رو دادی

هیچ وقت راجب کسی بد نگو 

خداکمکت کنه یه خونه خوب بخری

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
من راضی ام یه خونه واسه مستاجری پیدا بشه وسیله هامونو نریزن کوچه صاحبخونه شدن پیش کش😥😥😥😥😥😥😥😥 ...

توکل بخدا...

خدا ک ندار نیست...بخیل هم نیست..مهربونم هست..فقط کافیه باورش کنی و از ته قلبت ازش بخوای...

.

منم باورش دارم و از ته قلبم اول برات دعا میکنم در حال حاضر ی خونه مناسب بده..

دوم هم انشاالله خودت ب زودی از راحت ترین راه صاحب خونه بشی..آمـــــیـــن.

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌