2777
2789

از قبل دو ماهگی دفع‌ خلط داشت که دکترش میگفت بچه ای که شیر مادر میخوره طبیعیه! از سه ماهگی دفع خونم شروع شد 

دکترش گفت حساسیت به پروتئین گاوی هست، دو ماهه لب نزدم بازم هست

کلا از اول مدفوعش شل بود و دفعات زیاد مثلا ۵ بار در روز، 

متخصص گوارش بردم دکتر فرهمند، گفت پروتئین گاوی، ماهی، بادام، سویا و کنجد نخور، نمیخورم بازم هست! 

یک هفته فقط نون لواش و عسل و مرغ و سیب‌ و برنج و سیب زمینی و هویج خوردم بازم بود 

دیگه رد دادم! 

خدایا شکرت واسه همه چیز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته رژیم خیلی بسته به صلاح نیس بدن مادر ضعیف میشه ولی تو رژیمتون عسل حساسیت زا بوده

حتما در کنار شیر خودت به شیر خشکای رژیمی ام عادتش بده

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
آپتامیل پپتی داد! لب نمیزنه! 

به زور باید بدی تا عادت کنه مواد مغذی تو شیر خشکه توام که رژیم داری همه چی به بدنش نمیرسه معلومم نیس تا کی بتونی بهش شیر بدی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
البته رژیم خیلی بسته به صلاح نیس بدن مادر ضعیف میشه ولی تو رژیمتون عسل حساسیت زا بوده حتما در کنار ...

دکتر فرهمند گفت عسل مشکلی نداره! 

کلا هم کفت دفع خونش خیلی نیست که نگرانت کنه چون کمخونی نداره! 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
دکتر فرهمند گفت عسل مشکلی نداره!  کلا هم کفت دفع خونش خیلی نیست که نگرانت کنه چون کمخونی نداره ...

خوب دکترا میگن حساس نباشین 

کلا هم رژیم سخت درست نیس ولی خوب عسل حساسیت زاس البته خودت باید امتحان کنی تا دستت بیاد