2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم غمباد گرفتم

128 بازدید | 12 پست

توی اینهمه مشکلات .با همسرم دعوام شد اومدیم شهرستان بعد آشتی کردیم و رفتیم خونه .الان چند هفته ازش میگزرع مجبور شدیم چند روزی بیاییم خونه مادرشوهر و مامانم اینا بمونیم .بابام با همسرم اصلا حرف نمیزنن .فقط سلام میده بابام وسلام اونم سرد .احساس میکنم بی احترامی بهش .دلم میسوزه .کاش پام میشکست نمیومدم ولی مجبور شدم یه کاری پیش اومد.از این حس حقارت متنفرم .خیلی خسته ام دیگه خیلی

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

.

سفارشات حنای شمارپذریفته میشود🌷🌷🌷    توصیف زندگی من 🙄کاربر خانوم   ۲۳ سالمہ ،این بگم ب عشقـ  ایمان ندارم   دلم یه همدم میخاست  ک همدمم مرد نبود ـاز همسرم متنفرم چون لیاقت منو نداشت ، اینو من نمیگم  و از خودم تعریف نمیکنم      این حرف های دیگرونہ چون از همسرم لطمہ خوردم  هم چیزم تباه شد ـ،،،  دیگه خونه پدرم ا رو نتخاب کردم  برای همیشہ    رو مهر طلاق ب شناسنامه ام بخوره دیگ  بریدم ـ باورم نمیشد کارم ب طلاق برسه هنوز  کار های   دادگاهیم انجام میدم طلاق نگرفتم    ،ولی کسی ازسرنوشت  خبر دار نیس  یہ  دختر ناز دارم  ک شب روزم با  دخترمہ  عاشق دخترمم و میبوسم  روے  دخترم را  یه موضو ع منو نارحت میکنه  همه میگن ببی فیس   چون   میگن بهت نمیخوره دخترت باشه 😬😐    چ خوبه   دخترم بزرگ بشه با هم درد دل کنیم  بعد مشکلات زندگیم عصبی شدم   ب شدت  خانوم مهربونی بودم  هنوزم هستم ولی فکر گذشته میاد سراغم روح روانم  داغون میشه   دلم میخاد بمیرم  این دعاے همیشگی منه    این متن هارو براے این نوشتم چون دیگردون میگن  بزاررامضات تا بشناسیمت منم احترام گزاشتم بهتون     این بگم  از رل و دوست پسررمتنفرم   ـ لطفا برای ارامشم  صلوات بفرس  ممنونم رفیقــ ❤ــــــــــــبعد شش ماه دوستان  اشتی کردم  انگار شوهرم منو دزدید  من راصی ب برگشت نبودم همین خستم زندگیم هنوز پاشیدس  حالم بد میشه   اون عنوان اولی از چند ماه پیشه ک خ نه بابا بودم ولی فعلا  تو یه اتاق سه در چهار  زندگی میکنم با شوهر   ک کلی منو دق میده دخترم گاهی از ترس چشمای خوشکلشو با دستاش میبنده  ک صحنه  دعوای مارو نبینه  شوهرم سگه تازه   سگ  بیابون شرف داره خدا نگه دار یه صل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باهم دعوایین پدرت و شوهرت؟

نه اینا اصلا دعواشون نشد .بابام اخلاقشه کینه ایه

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
درکت میکنم عزیزم .منم با همسرم چن روزه صحبت نمیکنیم شوهرم خیلی مغروره 

بامن حرف نزنه مهم‌نیس اینا باهم حرف نمیزنن عذاب میکشم 

عزیزم مشکل و مسائل و اختلافات همسر و پدرتون رو اگه امکانش هست حل کنید اختلافات بزارن کنار .واقعا سخته مشخص هر کسی هم که جای شما بود از اینکه پدرش و شوهرش با هم خوب نباشن ناراحته ولی همه سعیتون بکنید که با هم دوباره خوب بشن.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
نه اینا اصلا دعواشون نشد .بابام اخلاقشه کینه ایه

نزار روشون بهم باز شه پاشو برو گلم خونه کس دیگه یا برگرد

خداییش خیلی کار کرده شوهرت هیچی نگفته

حالا توم اگه گفت نه طرفداری پدرتو بکن ن شوهرتو 

بگو بابا یکم کم حوصلس عزیز این روزا ی مشکلی براش پیش اومده

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
نزار روشون بهم باز شه پاشو برو گلم خونه کس دیگه یا برگرد خداییش خیلی کار کرده شوهرت هیچی نگفته حال ...

شوهرم چیزی نمیگه .بیچاره نمیدونم‌چرا به روش نمیاره من بودم‌میگقتم‌گشنه نیستم که بابات اینطوری میکنه 

عزیزم مشکل و مسائل و اختلافات همسر و پدرتون رو اگه امکانش هست حل کنید اختلافات بزارن کنار .واقعا سخت ...

تاره با پدر شوهرمم قهرن بابام .البته اون تقصیر پدر شوهرم بود 

شوهرم چیزی نمیگه .بیچاره نمیدونم‌چرا به روش نمیاره من بودم‌میگقتم‌گشنه نیستم که بابات اینطوری میکنه& ...

اخی دلم سوخت 

زودتر درستش کن گناه داره با پدرت خودت محترمانه حرف بزن ولی دل اونم نشکنه بگو باباجون من اذیت میشم ما اینجا مهمونیم اگه خودت نمیتونی ب مادرت بگو حرف بزنه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
تاره با پدر شوهرمم قهرن بابام .البته اون تقصیر پدر شوهرم بود 

چه بد ،منم بابام با فامیلای مامانم همینجور بود قهر و ...مامانمم خیلی اعصابش داغون بود .تا وقتیم دوباره با هم اشتی نکردن و رفت و امد نکردن این قضایا تموم نشد.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اخی دلم سوخت  زودتر درستش کن گناه داره با پدرت خودت محترمانه حرف بزن ولی دل اونم نشکنه بگو باب ...

به مامانم پیام دادم