2777
2789

ن پول داره ن حقوق ثابت فقط ی پراید داره دوتا بچه دارم 

خیلی خیلی دوسش دارم امت رفتاراش اذیتم میکنه دایم فحاشی میکنه تو دعواها ب خودم و خانوادم فقط تحقیرم میکنه دست روم بلند میکنه عرق میخوره رفیق بازه هر روز با دوستاشمیزه پارک ورق بازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینا انتخاب شخصیه.

مثلا من با کسی که بنوشه یا با دوستاش بگرده مشکلی ندارم. ولی اگر یه بار به خانواده‌م توهین کنه دیگه تو زندگیم جایی نداره.

به نظرم شما که با مجموع اینا مشکل دارین اول باید بپرسین چرا دوستش دارین و آیا اون دوستتون داره. و وقتی جواب این سوالا رو پیدا کردین ببینین راه‌حلی هست برای درست‌کردن رابطه و اگر نیست ببینین سرنوشت شما و بچه‌ها بعد از جدایی چی می‌شه و بعد دنبال جدایی برین.

ببین اینا انتخاب شخصیه. مثلا من با کسی که بنوشه یا با دوستاش بگرده مشکلی ندارم. ولی اگر یه بار به خ ...

تو دعوا ک میشه میگه منو نمیخاد دوسم نداره حتا دیشب ساعت دوازده میخاس از خونه بیرونم کنه 

اما بعد ک اروم میشه میگه دوستت دارم و اینا نمدونم چیکار کنم دارم دیوانه میشم خدا مرد بد نصیب نکنه مرد رفیق باز 

تو دعوا ک میشه میگه منو نمیخاد دوسم نداره حتا دیشب ساعت دوازده میخاس از خونه بیرونم کنه  اما ب ...

اگر می‌تونین حتما پیش روانشناس برین. یا به یه راه‌حلی می‌رسین و کم‌کم رابطه‌تون بهتر می‌شه و یا نمی‌رسین و جدا می‌شین و کم‌کم زندگیتون رو خودتون جدا جدا می‌سازین.

بهش به‌هرحال باید رسیدگی کنین. نکنین چیزی بهتر نمی‌شه و این حال بدترم می‌شه.