2777
2789
دیده  عزیزم خیلی زود رفتی خیلی  فقط الکی استرس بیخود دادی به خودت چون الانا از بچه خبری ...

بتام نرمال می رفت بالا دو روز پیش ۴۸۰۰ بود سنو واژینال ندیدش گفت با این بتا خارج رحم هست کلی استرس کشیدم تا امروز که سنو واژینال پیشرفته دیدش

اره حالا من دو روز پیش رفتم سنو واژینال هیچی ندید گفت خارج رحم هست گفت دوروز دیگه برو سنو واژینال پی ...

عزیزم  فکر کنم شما بالا سر اسپرم و تخمک وایستاده بودی تا لقاح شده رفتی سونو😅اون زمان که رفتی سه هفتت بوده هیجی ندیده ولی بعدش که بره تو چهار اول یه حفره میشه بعد بره ۵ این زرده و این چیزها توشه بعد شش به بعد بچه و الباقی داستان 

الانم دو یا سه هفته دیگه برو دکتر زودتر نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتام نرمال می رفت بالا دو روز پیش ۴۸۰۰ بود سنو واژینال ندیدش گفت با این بتا خارج رحم هست کلی استرس ک ...

خب خداروشکر 

بزار تو ارامش مراحلش طی بشه بیخود به خودت استرس نده مهم این بود که خارج رحم نبوده 

عزیزم  فکر کنم شما بالا سر اسپرم و تخمک وایستاده بودی تا لقاح شده رفتی سونو😅اون زمان که ر ...

اره والا من ایو ای بودم  همه علایم رو دقیق تو بدنم چک می کردم جوری این دوروز استرس داشتم که همه علایم خارج رحمی رو حس می کردم دکتر سنو اول گفت یا خارج رحم یا داره سقط میشه که ندیدمش اصلا دکتر ها حاضر نیستن قبول کنن که شاید دستگاهشون درست نشون نداده