2777
2789
عنوان

سوال درباره قران خوندن

85 بازدید | 9 پست

سلام میدونم سوالم یکم مسخرست ولی خواهشا کسی میتونه راهنماییم کنه بگه من قرانو اینجوری میخونم که به زبون نمیارمش ولی تو ذهنم به سوره ها فکرمیکنم یعنی تو دلم میخونمش به نظرتون قبوله؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار از یه حاج اقایی پرسیدم نمازو اینجوری بخونی قبوله گفت تقریبا ولی بهتره لبات تکون بخوره حتما.

منم همیشه همینجوری میخونم چون هم کمتر خسته میشم هم بهتر میخونم.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

سعی کن از روی قران بخونی و به زبون بیاری

نگاه کردن به آیات قران لذت بخشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

در حد اینکه صدای خودتو بشنوی خیلی بهتره...تاثیری معنوی که تو خودت و زندگی ت میذاره خیلی بیشتره 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹