2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله امکانش در روزهای ابتدایی زیاد هست 

بعد از مصرف داروهای کرونا چطور؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
سلام بله امکانش در روزهای ابتدایی زیاد هست 

روزهای ابتدایی یعنی چند روز؟شوهرم نه روزه علائم داره امروز دکتر گفته ریه کمی درگیر شده ممکنه بیشتر بشه؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
روزهای ابتدایی یعنی چند روز؟شوهرم نه روزه علائم داره امروز دکتر گفته ریه کمی درگیر شده ممکنه بیشتر ب ...

دقیقا درگیری ریه از هفته دوم شروع میشه 

شما اگه داروهارو به موقع مصرف کنید و مدام مایعات مصرف کنید به مرور بهتر میشن ان شاءالله البته اکسیژن خون رو هم مدام چک کنید 

من  روز ۸ هستم حالم خوبه سرفع ندارم  بنطرت ممکنه؟

ان شاالله ک درگیر نمیشی علائم چیه؟شوهرم تا دیروز صبح بیشتر گلو درد داشت از دیشب سرفه اش شروع شد

روزهای ابتدایی یعنی چند روز؟شوهرم نه روزه علائم داره امروز دکتر گفته ریه کمی درگیر شده ممکنه بیشتر ب ...

بلع امکانش هست عود کنه   اما با مصرف صحیح داروها  امکانش خیلی ضعیف میشه انشالله  نگران نباشید   اگرم بشه یه کمی   درصد ریشون چند هست؟ و علایمش؟

دقیقا درگیری ریه از هفته دوم شروع میشه  شما اگه داروهارو به موقع مصرف کنید و مدام مایعات مصرف ...

ممنون‌ 

توکل ب خدا

ان شاالله ک درگیر نمیشی علائم چیه؟شوهرم تا دیروز صبح بیشتر گلو درد داشت از دیشب سرفه اش شروع شد

بویایی چشایی ندارم فقط 

دو روز پیشم اکسیژن خون گرفتم ۹۹ بود

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)