2821
2789
عنوان

رشته بهداشت؟

648 بازدید | 17 پست

دوستان میشه بگین رشته بهداشت دقیقا چیه ؟ کارش چیه؟ اینده شغلی داره؟لطفا هرچی میدونید بگید

من هیچی از این رشته نمی دونم

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

اگه از بیوتک هم اطلاعاتی دارین بگین لطفا

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امسال تو دفترچه دیدم کاردانی بهداشت بنظرم تعهدی هست تو بهداشت اینا کار می کنید دیگه 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بهداشت محیط داریم، بهداشت عمومیم داریم

بهداشت عمومی درساشون تقریبا شبیه بقیه رشته های علوم پزشکیه

کارشون هم تو مراکز بهداشت هست و هم میتونن مربی بهداشت مدارس شن

بهداشت محیط هم کارش اداره محیط زیست هست

بهداشت محیط داریم، بهداشت عمومیم داریم بهداشت عمومی درساشون تقریبا شبیه بقیه رشته های علوم پزشکیه ...

بازار کارش خوبه ؟استخدامیش راحته؟

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

پنج تا بهداشت داریم 

۱_عمومی ۲_محیط۳_ حرفه ای ۴_مبارزه با بیماریها و۵_ خانواده

دوتای اخری کاردانی هستن و معمولا با کاردانیشون بازار کار خوبی ندارن مگراینکه ادامه بدی و کارشناسی بگیری 

مبارزه با بیماریها فقط پذیرش اقا داره و خانواده فقط پذیرش خانم

عمومی یه رشته ای هس که ربطش به درسای تجربی بیشتره 

بیشتر تو حوزه پاتوبیولوژی و زیست شناسیه درساش در اینده کارشون تو مرکز بهداشت و بیمارستانه و سرو کارشون با مادر باردار ،نوزاد، سالمند،دندان، واکسیناسیون و .... هس

یه رشته بیشتر زنونس و خیلی خوبه

محیط یه رشته مهندسی هس که زیرشاخه علوم پزشکیه هم درسای مربوط به تجربی داره هم ریاضی ولی خب چون مهندسیه ریاضی فیزیکش بیشتر از زیستشه

کارشون نظارتیه اینایی هس میان پلمپ میکنن مغازه هارو و سرکشی میکنن اینا بهداشت محیطن

تایم کاریشون اداریه و خیلی جاها میتونن کار کنن مثل مرکز بهداشت بیمارستان اداره اب ..شهرداری و ...

حرفه ای هم فکر میکنم فقط پذیرش اقا داشته باشه ولی مطمین نیستم 

اینم باز یه رشته ای هس که کارشناس بهداشت حرفه ای کارش کنترل کردنه هرچیزی که به سلامت مربوط میشه هست تو هرحوزه ای (جسمی،روانی،فنی)

کارشون هم تو جاهایی هس که شغل بصورت دسته جمعی باشه مثل کارخونه ها

هرچیزی که تو کارخونه پیش بیاد مثل نقص تاسیسات ..الودگی هوا یا یه چیزی که باعث بشه سلامت جسمی کارکنان به خطر بیفته مسئول کنترل و بررسیش با ایشونه

بهداشت تا سالهای قبل شاید خیلی بازار کار خوبی نداشت ولی الان خیلی بهتر شده مخصوصا از وقتی کرونا اومده

بنظر من بهترینش برای خانم بهداشت عمومی هست

من سالی که انتخاب رشته داشتم مشاور بهم گفت عمومی و محیط بزن بهتره

انشاالله که براتون مفید باشه