2777
2789

سلام خانوما روزتون بخیر

دخترم تقریبا 18 ماهه هستش، خیلی وابسته بود و غذا نمیخورد از شیر گرفتمش، حدودا یک. هفته هست ک اصلا دیگه شیر نمیدم ولی شیرم نخشکیده دارم هنوز

دیروز تو پارک بازی میکرد یه توپ فوتبال نمیدونم از کجا محکم خورد تو سرش بردم دکتر دیشب، دکتر گفت واسه توپ طوری نیست ولی بچه تون کمخونی داره کاملا مشخصه براش ازمایش چکاپ نوشت

من خیلی نگران شدم گفتم کاش از شیر نمیگرفتم شاید ضعیفه

چون داروهایی ام ک بهش داده همه روش نوشته تقویت سیستم ایمنی بدن 

بنظرتون دوباره بهش بدم؟ هرچند ک میدونم کار خیلی اشتباهییه

موندم چیکار کنم چون هیچ نوع شیری هم نمیخوره نه خشک ن پاستوریزه نه شیرموز و این چیزا

خواهش میکنم راهنماییم کنید

نه مگه شیر دادن کم خونی و بهتر میکنه یه جاش عدسی بپز اسفناج و غذاهای مقوی به هر روشی بده بهش

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر خودت فکر نکنم برا کم خونی فایده داشته باشه 

بیشتر اگه میتونی براش غذاهای گوشتی بده و داروهایی که دکتر میده  رو استفاده کنه براسیستم ایمنی هم بهش اب پرتقال زیاد بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نه بابا. هر چی بیشتر شیر بدی که بدتر کمخون میشه. شیر به اندازه خوبه. درمان کننده کمخونی که نیست. برای کمخونی برو دکتر بهش ویتامین بده. در کنارش عدسی، گوشت، اسفناج، تخم مرغ،موز،... بهش بده بخوره.

نه مگه شیر دادن کم خونی و بهتر میکنه یه جاش عدسی بپز اسفناج و غذاهای مقوی به هر روشی بده بهش

منم تا فهمیدم کمخونه خودم گفتم از بس شیر خورده چون بدغذا بود 

ولی الان تو نت خوندم ک اتفاقا شیر مادر باعث جذب بهتر اهن میشه و خودشم اهن داره

بخاطر لاکتوز و ویتامین سی ک داره

واسه همین ترسیدم ک اشتباه کرده باشم

منم تا فهمیدم کمخونه خودم گفتم از بس شیر خورده چون بدغذا بود  ولی الان تو نت خوندم ک اتفاقا شی ...

ن جانم مشکلی نیست 

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

عزیزم کلسیم شیر همراه با آهن باعث عدم جذبش میشه،سعی کن غذاهایی که آهن دارن رو همراه ویتامین سی بدی که بهتر جذب میشه.بهش ماست و دوغ بده تا خدانکرده کمبود کلسیم هم نگیره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تا یه سالگی تحت نظر یه دکتر بود ک خیلی ام تعریفشو میکردن

ولی

اصلا اخلاق نداشت من جرات نمیکردم ازش سوال کنم دیگه پیشش نبردم تا 17 ماهگی پیش ی دکتر دیگه رفتم گفت باید از شیر بگیری مطمین بودم دکتر خودش مخالفه ولی من ب حرف دکتر دوم رفتم چون بی اندازه دخترم ب من وابسته اس خودمم خسته شدم

اما دیشب ک این اتفاق افتاده تا الان مردم و زنده شدم چون خانواده پدریش هم همه مینور هستن میترسم  از اونا ارث ببره کم خونیش درمان نشه