2777
2789
عنوان

میگه فکر کردی من خرم

316 بازدید | 5 پست

دختریم که سال دیگه کنکور دارم از الان در روز یه ۸ ساعتی درس مبخونم  .. همیشه باحجابم و حتی نگاه یه پسرم نمیکنم فقط یه بار عاشق پسری شدم که باهاشم قصدمونم ازدواجه تا اخر عمرمم  عاشقشم. 

اما بابام همیشه تحقیرم میکنه.ساگرد اول کلاسم هستم ولی یه بارم نگاه نمراتم نکرده. هروقت تو اتاق درو میبندم دارم درس میخونم به مامانم میگه که تو باور میکنی اون دختر درس میخونه اون غلط کرده که تو تابستون داره درس میخونه همش درو میبنده(درو میبندم که صدای دعوانشنوم )

همیشه میگه نمیزارم بری دانشگاه جای دور باید فقط تو همین شهر باشه که تو کارای دیگه میکنی دختره بی جنبه.

خییییلی ناراحتم. تو شهرمون فقط یه دانشکده پرستاری هست. خیلی محدودم . چطوری رتبه ای بیارم که فقط یه دانشگاه و تو یه شهر بیارم ........ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می امد سر راه مدرسه قایم میشد بعد من جلوی دوستهام خیلی خجالت میکشیدم. هر جایی مینشستم خواهرمو میفرستاد ببینه چکار میکنم.... بهم حرفهای بی ریط میزد، حتی نامزد بودم از فرداش به شدهرم میگفت کی عروسی میگیری. بابام مرد توی عقدام بعد به شوهرم اینا گفت عیبی نداره شما عروسیتونو بگیرین

ای خدااااااا

حتی لباسهامو از داخل کمد میریخت بیرون ،میگفت جا نداریم، بریز بره اگه نمیخوایشون. فقط خوبیش این بود که میگفت باید درس بخونی و بری سرکار و همین باعث پیسرفت زندگیم شد. بعد شوهر خوبی کردم توی محل کارم و الانم دیگه نمیتونه اذیتم کنه،باهام خوب شده

البته یه خوبی دیگشم که همیشه یادم هست اینه که عقد کردم و افتضاح از کار درامد،مامانم گذاشت جدا بشم و جلوی بقیه ام وایستاد