2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ک اطلاعاتش راجبه کرونا بالا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 86 پست
علائمتون چی بود فقط خارش گلو و سر درد خفیف؟؟؟

اره عزیزم فقط همین

اگه تست نداده بودم خودم باورم نمیشد کروناس

من ازمایشگاه تست دادم 

بهداشت نزدیک خونتون هم تستی که میگیره احتیاج به نسخه پزشک نیس

برید همونجا تست بدید

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهداشت پیش خونمون تست  میگیره باید نامه دکتر باشه یا همینجور برم میگیرن؟

بهداشت که خودش پزشک داره عزیزم فردا یه تماس بگیر  

نگران نباش احتمالا هفته اول و رد کردید فقط دکتر و برید پشت گوش ننداز که علائم ندارم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اره خودمم بنا رو گذاشتم ب کرونا ماسک میزنم  و وسیلمو جدا کردم بنطرتون برم دکتر اخه مثلا دردی ...

شوهر من همین علامت هم نداشت ،تست داد مثبت شد 🥴من خودم فقط دستم یکم درد میکرد منم مثبت شدم 😭 ولی دکتر گفت خیلی خفیف و سبک گرفتید 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بهداشت که خودش پزشک داره عزیزم فردا یه تماس بگیر   نگران نباش احتمالا هفته اول و رد کردید فقط ...

جدی🥺🥺

واای من خونه مامانم رفتم

ینی الان هفته دوممه؟؟

طبق چی اینو گفتید ؟؟

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
شوهر من همین علامت هم نداشت ،تست داد مثبت شد 🥴من خودم فقط دستم یکم درد میکرد منم مثبت شدم 😭 ولی دک ...

وااای خدایا

دیگ حتی یکی بگ انگشتم قطع شده هم ادم شکش میره ب  کرونا دور از جونتون

اره میخام برم پیش دوتر خودم منشیش نوبت بهم نداد گف صب کن تا دوشنبه اولش ک گفت چهارشنبه از بس اصرار ...

خوبی کرونا اینه که اگه زود دکتر بری هیچ مشکلی پیش نمیاد

ما اطرافیانمون اکثرا کرفتن

ولی سه نفر مشکل دار شدن 

یکیشون باور نمیکرد کروناس بعد یه هفته رف ریه اش۵۰ درصد درگیر شده بود ولی خوب شد با دارو

اون دوتای دیگه هم بیمار زمینه ای و سن بالا بودن و احتیاج به بستری داشتن ولی بچه هاشون و خودشون میگفتن بریم بیمارستان می میریم انقد دیر رفتن و وضعشون وخیم شد که فوت شدن

انشالله بلا از همه دور باشه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
خوبی کرونا اینه که اگه زود دکتر بری هیچ مشکلی پیش نمیاد ما اطرافیانمون اکثرا کرفتن ولی سه نفر مشکل ...

بنظرتون بمونم تا دوشنبه

یا برم پیس ی دکتر دیگ؟؟

پیش چ دکتری باید برم؟

وااای خدایا دیگ حتی یکی بگ انگشتم قطع شده هم ادم شکش میره ب  کرونا دور از جونتون

همسر من اینقدر بی علامته که باورش نمیشه داره 🤭هرچی زودتر برید بهتره ،اگر داشته باشید تا اولش هست با یه قرص خوب میشید ،دور از جون بمونه تو بدن اونوقت کار سخت میشه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
گلم فعلا نرو ...علائمت شروع بشه برو ...فعلا مراقبت کن ...ولی ممکنه کم کم علائمت شروع بشع...استرسه سم ...

عزیزم ایشون باید الان بره دکتر چرا تجویز اشتباه میکنید دیگه چه علائمی باید داشته باشه ؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
علائم شوهرتون چی بود؟؟

باور میکنی ک یک هفته طول کشید تا مطمعن بشیم کروناعه...شب پنجره باز گذاشت فرراش علائممون شروع شد ...گفتم حتما سرما خوردیم از پنجره ک باز بوده...شوهرم فقط گلوش درد گرفت و چنتا تک سرفه زد و تمام...فرداش بهتر شد ولی پسرم شب تب و لرز کرد...من هنوزم گفتم سرما خوردیم ...من بویاییمو از دست دادم و مطمعن شدم ...تمام بدنم تا نوک انگشتام درد میکردن انگار سوزن میزدن ب استخونام...شوهرم از روز ۴علائمش بیشتر شد رفت دکتر ...دکتر گفت چیزی نیس سرما خوردی...رفت آزمایش آنتی بادی خون ...گفتن متفیه...دوباره رفت آزمایش پی سی آر ک مثبت شد...از روز ۶بدن درد شدید داشت تا ۳شب...بی اشتهایی شدید و بیرون روی ...طوری شد ک آب بدنش خیلی کم شد و سرگیجه و ضعف...دکتر سرم زد و آمپول یکم بهتر شد ...بزور غذا میدادم خوردش ....خیلی بوی بدی میداد همه چی

اره فردا میرم سه روز طول میکشه جوابش بیاد البته

آزمایشگاه ها یک روزه جواب میدن ،من خودم ۱۲ ساعته جوابم اومد ،

گلم فعلا نرو ...علائمت شروع بشه برو ...فعلا مراقبت کن ...ولی ممکنه کم کم علائمت شروع بشع...استرسه سم ...

اخه میترسم جهت پسرم

با اینکه علائم داره بازم میترسم مریضش کنم