2777
2789

سیر تا پیاز خوبه 

بعد خیلی سبز تستاش خوبه 

بهتره اول تستای سیر تا پیاز رو بزنی که سطحشون پایین تره بعد بری سراغ خیلی سبز 

چندمی 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیر ریاضیم برای کلاسمون که سطحش متوسط بود نشر الگو رو پیشنهاد داده بود خودم همینو گرفتم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

سلام

ببین سیر تا پیاز درس نامش ب نظر من عاااااااااااااالیهههههههههههه

من تقریبا 5.6 تا کتاب داشتم و وقتی سیر تا پیازو دیدم بقیه رو کلا از نظر درس نامه گذاشتم کنار

برا تست ولی برو دنبال الگو

و خیلی سبز

راستش من خودمئمهر و ماه نداشتم وای تعریف اونم زیاد شنیدم

ی نگاه بهش کن

جامعم برو خیلی سبز نردبام بگیر

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
سلام ببین سیر تا پیاز درس نامش ب نظر من عاااااااااااااالیهههههههههههه من تقریبا 5.6 تا کتاب داشتم ...

خیلی ممنونم از کمکت دوست عزیز🙏🙏

من نشر الگو جامعش رو کار کردم تستاش برای وقتی خوبه که یه کتاب دیگه هم زده باشی بعد برای تثبیت بری سراغش

خیلی سبز هم پایه اش رو دارم احتمالا مهر و ماه رو بگیرم. موفق باشی گلم⚘