2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاین

3147 بازدید | 32 پست

یه رمان خوب معرفی کنین هم دانلودش رایگان از گوگل باشه و هم قشنگ باشه دیگه از خوندنش لذت ببرم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

رویای خیس چشمات....سنت شکن....

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسان

پسران بد 

افسونگر جهنمی 

ابلیس و ساده لوح 

زیتون

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

خارجی میخونی یا ایرانی؟

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.

فقققط و فققققط آشورو بخون آشور رمانششش عالیههه خیلللللی عالیه  واقعی هم هست و پایان خوش داره کلا من عاشق شخصیت آشور شدم خیللللی رمانش خوبه حتمااا آشورو تو اولویت قرار بده باور کن پشیمون اصلا نمیشی اصلا رمان آبکی و حرص دراری نیس و خیلی خوبه همینطور قلمش

خانما اپلیکیشن کتابراهو نصب کنید از گوگل پلی.

هفته ای یه کتاب رایگان میده. قیمتاشم خوبه

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.
خانما اپلیکیشن کتابراهو نصب کنید از گوگل پلی. هفته ای یه کتاب رایگان میده. قیمتاشم خوبه

اپلیکیشن باغ استور هم معرکس واقعا رمانای فروشی رو رایگان میزاره و بیشتر نویسنده ها توش فعالیت میکنن

فقققط و فققققط آشورو بخون آشور رمانششش عالیههه خیلللللی عالیه  واقعی هم هست و پایان خوش داره کل ...

امپراطوری آشور؟

دیو و دلبر همون دختر و پسر روستایی بودن؟ژانرش بزرگسال بود؟

اونک دختره بچس بزورمیدنش ب ارباب یه هفته بعدازازدواجشون رسمشونه ک عروس بابرادرشوهرش.....

ک بعدش برادرشوهرش عاشقش میشه عروسِ میره ب مادرشوهرش میگ بهش میگ بمون باش شایدبیخیالت بشه اخرش نشددخترع مجبورشدبگش حاملم تاولش کرد..ت روستازندگی میکردن 

گاهی ادم تنهایی رو انتخاب میکنه که بیشتر ازاین تنها نشه همین!💜