2777
2789
عنوان

کادر درمان و دکتر هست اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست

لعنت به کسایی که پیام‌های علیه واکسن و اثراتش و داروهای بعدش رو درست میکنن و پخش میکنن که این طوری قطعا شما رو نگران کردن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص خورد فایده نداشت آمپول زدن

نگران نباش

مصرف مسکن برای کم کردن عوارض جانبی عادیه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
واکسن چه ربطی به مسکن داره؟! هیچ مشکلی نیست

خانم پرستار عرض ادب و ارادت و خسته نباشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونقدر دعواش کردم که چرا رفتی زدی بیچاره رو 

دعواش نکن مگه نمیگن استرس بده زشته مادرتو دعوانکن عزیزم ولی بگو فقط استامینوفن بخور ن چیز دیگ الان تویه تاپیک خوندم نباید ن قرص تقویتی ن امپول ن حتی بی حس کننده استفاده بشه پس رعایت کنیدبخیر بگذره بره راحتشیم 

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....

عزیزم من شنیدم تا چند روز نباید هر نوع قرص ویتامین مصرف کرد و از لبنیاتم باید پرهیز کنن وگرنه مسکن و تب بر مشکلی نداره

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍