2777
2789

سلام خانما،من خواهرم امسال انتخاب رشته داره و استعداد و هوش خوندن رشته های نظری رو داره و از ی طرف واقعا هنر و استعداد و هوش هنرستان رو هم داره،میخاستم ببینم کسایی ک هنرستان بودید راضی هستید از شغلی ک دارید؟ آینده شغلیش خوبه؟ البته ک میدونم به خود آدم بستگی داره ولی میخاد بره فتوگرافیک هنرستان و کنکور هنر بده و از ی طرفی بین هنرستان و انسانی دو دل هست و با اینکه مشاور ام رفت ولی هنوزم دو دل هستش 

جان من است او ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بتونه وارد رشته هایی مثل موسیقی بشه برای رفتن ب خارج از کشور عالیه

اینجا رشته های مثل موسیقی و اینجور چیزا متاسفانه زیاد شغلی نداری

بقیه شغل هاشم واقعااا تلااش زیادی میخواد

اما اگر قصد مهاجرت نداره انسانی بهتره

منی که انسانی خوندم میگم هنرستان 

کلا بین رشته ها نظری میگم 

بازم علاقه حرف اولو میزنه

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

من خودم عاشق هنر بودم ولی رفتم انسانی با حقوقم وسایل طراحی کلاس.. ثبت نام کردم😐🌹

اگه آزمون استخدامی قبول نشدم  آموزشگاه نقاشی میزنم اگه از نقاشی به جایی نرسیدم میدونم ی شغل دیگه ام دارم

علاقشو ک ب هردوش علاقه داره،ب روانشناسی علاقه داره و از طرفی دیگه. هنر رو ام دوس داره 

اگه تواناییشو داره بره انسانی کلاسای گرافیک و بره اگه علاقه داره 

چون رشته های فنی حرفه ای و میشه مدرکشو جدا از مدرسه هم گرفت

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
اگر بتونه وارد رشته هایی مثل موسیقی بشه برای رفتن ب خارج از کشور عالیه اینجا رشته های مثل موسیقی و ...

موسیقی واسه خارج رفتن خوبه؟

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
چرا میگین انسانی ن هنر؟؟ من خودم معماری خوندم ولی پشیمونم کاش میرفتم انسانی

نمیدونم عزیزم معمولا هرکی جایگاهی که هست رو دوس نداره 

من فک میکنم بیکاری رشته های انسانی خیلی زیاد شده 

حداقل هنرستان خودت بالاخره با یه سرمایه میتونی یه چی دست وپا کنی

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺