2777
2789
من ۱۷۶هستم تعجب داره دراز میخواین بگین چی میگین بلندم دیگه یه جوری میگی انگار بیماری ویروسی داره ط ...

عزیزم چرا به خودت میگیری بحث کنجکاوی نخواستیم که بهتون بی احترامی کنیم خودم ۱۷۶ سانتم امروز یکیو دیدم تقریبا ۱۸۵ سانت بود کنجکاو شدم ببینم شماهم دیدین😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا! چجوری شوهرپیداکردی پ؟

اول درست صحبت کن

دوم هنوز ۱۹سالمه

سوم لازم نیست خودمو با کفش پاشنه بلند خفه کنم که بشم قدی که الان دارم

سوم خداروشکر که کوتاه نیستم

چهارم ریپلایم نکن

با عرض پوزش از قدکوتاهان عزیز قصدم توهین نبود خواستم جواب بی ادبارو بدم

نپرسیدم ازش...🐰

ولی ازهمه کسایی ک اطرافش بودن بلندتر بود...

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

هم دانشگاهیم بود ۱۸۵ بود.تا فهمید قد همسر من بلنده تو روم گفت مراقب شوهرت باش چون مرد قد بلند دور و برم کمه ی دفعه دیدی مال من شد 😑😐😂

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

همکلاسیم ۱۸۸ قدش بود

بسیاررررررر خوشگل چشم سبز صورت سفید دماغ نچرال سربالا لبای صورتی ناز موهای بور

تو عمرم دختر به نچرالی و زیبایی همکلاسیم ندیدم وقتی رد میشد کل پسرا محوش بودن و سر و دست میشکستن

فقط ایرادش قدش بود

زندایی خودمم ۱۷۷ قدشه که با دایی م اختلافش کمه 

ایشون پرسیده خیلی بلنده؟میگم نه  خب من خیلی قد بلند تر از ۱۷۵ دیدم

اوایل بهم تیکه مینداختن من خیلی ناراحت میشدم 

بعد دیگه قد بقیه خیلی برام مهم شده بود بینه دوستام بودن که قدشون از من چند سانت بلند تر بودن به نظرم خیلیم خوشکل خوشتیپ بودن یکم رو اعتماد بنفسم بالا بردم 

الان دانشجوام الان همونا میگن ای کاش دختره منم مثله من قد بلند بشن😐

میخواستم نظر شماهارم بپرسم واقعا بلنده 

اگر نمیتونید حاله همدیگرو خوب کنید/پس دلیل حاله بده همدیگه نباشید😡

من قدم 168

از کنارم که رد شد من به سرشونشم نمیرسیدم 

فکر کنم 2متر داشت 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اول درست صحبت کن دوم هنوز ۱۹سالمه سوم لازم نیست خودمو با کفش پاشنه بلند خفه کنم که بشم قدی که الان ...

چند دقیقه پیشم به من پریدی 

فکرکنم بخاطر قدت زیاد متلک خوردی😂😂😂😂

به نظرم بهتره به یه روان شناس مراجعه کنی 😂😂

ریپلی نزن جواب نمیدم بدتر ضایع میشی